7 nieuwe HONOR slimme apparaten

Slimme apparaten van HONOR

Vorig jaar kondigde HONOR officieel de 1+8+N All-Scenario Smart Life-strategie aan.

De stream kan je onderaan dit bericht na kijken.

Ze hebben vandaag hun product portfolio uitgebreid om het slimme leven-ecosysteem verder op de bouwen.
Een onderdeel daarvan is HONOR Choice, een volledig assortiment van slimme producten.
Door gebruik te maken van Huawei Hilink  maakt Honor choice naadloze verbinding mogelijk.

Hier een lijstje wat er vandaag voorbij kwam tijdens de presentatie van HONOR All-scenario Smart Life Product launch

 

Allround TWS-oordopjes X1 met een batterijlevensduur tot 24 uur.

TWS-oordopjes X1 hebben een dubbele microfoon en kunnen een uitstekende geluidskwaliteit leveren om het omgevingsgeluid tijdens gesprekken of het luisteren naar muziek effectief te verminderen. Aangedreven door een nieuwe binaurale synchrone transmissietechnologie, kan TWS Earbuds X1 geluidssignalen verzenden met een extreem lage latentie om een lagvrije ervaring te garanderen.

Met een superieure batterijduur van 24 uur kunnen de oordopjes je gemakkelijk de hele dag door helpen. HONOR TWS oordopjes X1 is een solide optie met een uitstekende prijs.

Honor ventilator

De ventilator heeft een relatief slank zilveren chassis dat in de meeste kamers past zonder het meubilair te belemmeren of zichzelf te blokkeren.
Met bladloze turbo lader technologie kunt u altijd luchtstroom krijgen, waar u ook zit, waardoor het ideaal is voor woonkamers of zelfs open appartementen.
Bovendien is de lucht ontworpen om consistent te stromen en een kamer op de gewenste temperatuur te houden.

Honor stofzuiger

Huishoudelijk werk is een uitdagende taak wanneer het gezin meer tijd thuis doorbrengt. Aangedreven door een 350W 100.000 tpm motor, heeft de slimme stofzuiger krachtige zuig- en dweiltechnologie met een batterijduur tot 65 minuten.
Het beschikt ook over een reinigingssysteem met ultraviolette sterilisatie om bacteriën op verschillende oppervlakken effectief te verwijderen.

De slimme stofzuiger presenteert niet alleen goed bij meerdere reinigingstaken, maar detecteert en berekent ook automatisch uw calorieverbruik en brengt de tijdige gegevens over naar HUAWEI HiLink zodat u ook uw trainingsprestaties kunt controleren.
U kunt gemakkelijk de lichtgewicht, veelzijdige stofzuiger krijgen met meerdere reinigingsfuncties en slimme thuiscompatibiliteit.

Honor lucht bevochtiger

Sommige mensen ervaren luchtwegklachten in de zomermaanden, de HONOR luchtbevochtiger kan helpen om de lucht vochtig te houden.
Met een tank van 3 liter en een vochtigheidscapaciteit van 400 ml / u is hij perfect voor slaapkamers, kantoren en middelgrote kamers.
De aan de bovenkant gemonteerde doorzichtige tank toont duidelijk het waterpeil, zodat gebruikers de volgende bijvultijd kunnen volgen.
En het is uitgerust met een antibacterieel ontwerp om de groei van bacteriën effectief te verminderen.

Slimme bureaulamp

De verlichting in een kamer kan je stemming beïnvloeden.

Deze strakke en modernistische Smart Desk Lamp kan zacht licht produceren met driedimensionale verlichtingstechnologie om ervoor te zorgen dat elke lichttint gelijkmatig is.
De HONOR Burolamp kan een gebied met een diameter tot 1,12 m bedekken, wat een hogere standaard van China’s AA-beschermingsnorm voor de lamp behaalt.
Met de TÜV Eye Comfort-certificering kan de Smart Desk-lamp veel minder blauw licht uitstralen om een gezellige werkomgeving te creëren waar u zich kunt concentreren en productief kunt zijn

Slimme ultrasone tandenborstel

De Smart Ultra-Sonic tandenborstel heeft een gebogen ontwerp dat helpt het aantal bacteriën op de tandenborstel te verminderen.
De Ultra-Sonic technologie zorgt voor een diepe, schone ervaring en u kunt vertrouwd raken met dit perfecte hulpmiddel met slimme blush-handleidingen van HiLink.
Met de ingebouwde tandenborsteloplader kan de Smart Ultra-Sonic-tandenborstel eenvoudig worden geïnstalleerd om uw badkamer opgeruimd te houden en biedt hij een krachtige schoonmaakervaring tot 30 dagen met één keer opladen.

Slimme waterkoker

Aangedreven door een warmtebron van 1800 W, kookt de slimme ketel snel en kunt u hem op afstand laten koken, ongeacht waar u zich bevindt, vanaf uw smartphone met HiLink.
Bovendien kunt u genieten van slimme temperatuurregeling en de-chloor meting om aan uw dagelijkse waterbehoeften te voldoen.

 

volgens het pers bericht wat we kregen zullen ze vanaf juni beschikbaar zijn, maar of dat dan ook in Nederland zal zijn is nog maar de vraag we houden je natuurlijk op de hoogt als we wat weten op HonorFan.nl

Live stream van de launch:

%d bloggers liken dit: