Android 9 met EMUI 9.1 uitrol voor Honor

De update voor Honor toestellen.

Diverse Honor toestellen krijgen aankomende tijd de Android 9 met EMUI 9.1
We hebben een lijstje gemaakt welke en wanneer ongeveer de OTA van start gaat. De updates worden gefaseerd gepushed naar de telefoon.

De volgende updates verwachten we binnenkort:

Honor V20 (eind juli)
Honor 10 (eind juli)
Honor play (eind juli)
Honor 8Pro (augustus)
Honor 9 (augustus)
Honor 9 lite (al reeds gestart)
Honor 10 lite (augustus)
Honor 20 lite (augustus)
Honor 8X (augustus)

Wat is er nieuw bij Android 9 en Emui 9.1

De update biedt belangrijke optimalisaties die de algemene gebruikerservaring verbeteren, inclusief de meest recente Android veiligheidsupdates en een verbeterde game-ervaring, met dank aan GPU Turbo 3.0.

Andere verbeteringen zijn onder andere een vlottere gebruikerservaring. Scèneherkennings mogelijkheden in de Master AI-cameramodus, waardoor de fotografische ervaring van de gebruikers nog beter wordt.

Design

Het nieuwste EMUI 9.1 interface ontwerp consolideert het instellingenmenu, waardoor er meerdere stappen verwijderd worden wat zorgt voor een eenvoudigere gebruikerservaring. Ook bevat het nieuwe achtergronden en thema’s geïnspireerd op de natuur en zijn de pictogrammen van de apps opnieuw ontworpen voor een realistischer beeld.

Gaming met GPU Turbo 3.0

GPU Turbo 3.0 verbetert de mobiele game-ervaring door meer games te ondersteunen dan ooit tevoren, terwijl de vertraging van het scherm met 36% verlaagd wordt en de systeem prestaties geoptimaliseerd worden voor een ononderbroken spel.

Digitale gezondheid

EMUI 9.1 biedt functies die een gezonde digitale lifestyle bevorderen, zoals schermtijd statistieken, slaaptijd management, ouderlijk toezicht over het smartphone gebruik van kinderen etc. Ook kunnen door middel van de wellbeing functies de apps, downloads, gedeelde locaties en track devices worden gemanaged.

Android Q

Wat betreft de update naar Android Q weten we alleen nog dat de Honor 20 series de update naar Android Q zeker weten krijgen. De rest van de Honor toestellen is het nog onbekend.

%d bloggers liken dit: