Android 9 Pie update gestart voor Honor Play

Het jaar 2019 begint goed voor Honor Play gebruikers. Honor is namelijk begonnen met het uitrollen van Android 9 voor Honor Play toestellen.

Via onze Duitse vrienden van honornews.de konden we vernemen dat meerdere Duitse Honor Play bezitters de update naar Android 9 Pie op hun toestel binnen kregen.

Update via OTA

De update naar Android 9 gebeurt via OTA, dat willen zeggen dat je niets hoeft te doen om deze update te ontvangen. Zoals altijd zal de update in fases uitrollen en kan het even duren voordat jouw toestel aan de beurt is.

De update is 3,96 GB groot, en het is dus aan te raden om deze update via je WLAN-netwerk te downloaden.

Voor de update eerst een back-up maken

Ook is het aan te raden om een back-up te maken van de gegevens die op het toestel staan. Hoewel er normaal gesproken geen gegevens verloren gaan tijdens de update is het aan te raden om een update te maken. Hoe je een back-up maakt van je Honor toestel kan je hier lezen.

EMUI 9

Met de update naar Android 9 Pie zal ook de update naar EMUI 9 naar je toestel komen. Deze versie is uiteraard gebaseerd op Android 9 en behoud alle functies daarmee.

Wat gaat er veranderen

De gebruikers interface is sterk verbetert. Zo is het gebruik en bediening eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden. De geluiden van onder meer de wekker en beltonen zijn geïnspireerd door de natuur.

Ook de geïllustreerde afbeeldingen zijn verbetert zodat uitleg van instellingen nog eenvoudiger geworden is.

Het scannen van AR en fotoherkenningstechnologie is verbetert, zodat het vinden van producten en het kopen daarvan beter zal gaan.

Met het scannen en herkennen van vele voedingsmiddelen is het maken en vasthouden aan een dieet eenvoudig.

Ook is de AI objecten functie van de camera aangepakt, deze kan beroemde kunstwerken en oude gebouwen herkennen en razendsnel informatie hierover tonen op het scherm.

Ook aan het opslaan van wachtwoorden hecht Honor veel waarde. De wachtwoorden kunnen worden opgeslagen in de wachtwoordbeheer functie en zal deze automatisch gebruiken door eenvoudig en identiteitsbevestiging.

Heb jij de update al ontvangen op je Honor Play toestel? Laat het ons weten.

#forthebrave

 

 

 

%d bloggers liken dit: