Bericht van George Zhao

George Zhao (directeur van Honor) heeft vandaag iets van zich laten horen.

Het bericht kwam tot ons via Twitter en Facebook.

Hier de vertaling van zijn bericht

31 maart 2021 is een gedenkwaardige dag voor HONOR.Dit is een nieuwe mijlpaal voor ons, aangezien we volledig voorbereid zijn om op volle snelheid onze doelen te bereiken.

1. Ons vlaggenschip HONOR Magic-serie en onze premium productlijn, de HONOR N-serie, zullen dit jaar nieuwe industrienormen stellen voor vlaggenschip innovatie en productontwerp.

2. Onze nieuwe HONOR vlaggenschip-productserie overtreft de productkwaliteit en gebruikerservaring van de Mate- en P-serie, met een iconisch ontwerp, baanbrekende beeldverwerkingsmogelijkheden en algoritmen, toonaangevende connectiviteit mogelijkheden, uitzonderlijke systeemintegratie en superieure kwaliteit als resultaat van zeer strikte kwaliteitscontroles

3. We hebben tijdens het ontwerpproces prioriteit gegeven aan zowel het mensgerichte ontwerp als het besturingssysteem om het volledige potentieel van de SoC te benutten. Dit helpt ons een uitstekende gebruikerservaring, batterijduur, veiligheid en prestaties te leveren.

4. Ons productportfolio draait om de “1 + 8” filosofie, waarbij we Al gebruiken om een ​​naadloze gebruikerservaring te bieden via mobiele telefoons, tablets, notebooks, slimme monitoren, wearables en audioproducten.

5. We zijn laser gefocust op het blijven innoveren van onze mobiele telefoons, tablets, notebooks, slimme monitoren, wearables en audioproducten. We rusten niet voordat we de nummer één in de branche worden!

—-

Dat zijn mooie en veel belovende woorden!
We zijn van Honorfan zeer benieuwd naar de eerste producten van het “nieuwe” Honor.

#GOBeyond #ForTheHonorFan

%d bloggers liken dit: