Beta update EMUI 10

Terwijl Honor en Huawei het handelsgeschil tussen China en de VS nog steeds onder ogen ziet, heeft de fabrikant nu een lijst met smartphones vrijgegeven die de bèta van EMUI 10 zullen ontvangen. De nieuwe versie van de interface is gebaseerd op Android 10.

De lijst op het sociale netwerk van Weibo onthult 12 Honor-apparaten die een openbare bèta of een gesloten bèta ontvangen. Een routekaart voor de publicatie van EMUI 10 Huawei had al gepresenteerd op de IFA 2019.

 • Honor 20 eind oktober 2019 (Public Beta)
 • Honor 20 Pro eind oktober 2019 (Public Beta)
 • Honor V20 eind oktober 2019 (Public Beta)
 • Honor Magic 2 eind oktober 2019 (Public Beta)
 • Honor 10 Youth Edition half november 2019 (Public Beta)
 • Honor 20i half november 2019 (openbare bèta)
 • Honor 20 Lite half november 2019 (openbare bèta)
 • Honor 10 half november 2019 (gesloten bèta)
 • Honor V10 half november 2019 (gesloten bèta)
 • Honor 8X half november 2019 (gesloten bèta)
 • Honor 9X half december 2019 (Gesloten Beta)
 • Honor 9X Pro Half december 2019 (Gesloten Beta)

Hoe deel te nemen aan het HONOR beta-programma:

om u aan te melden voor de EMUI 10 beta, moet u dit APK-bestand downloaden.
https://consumer.huawei.com/en/support/fut/
De plaatsen zijn beperkt, dus je moet opschieten. Het kan even duren voordat de bètaversie zichtbaar is.

Let op dit is een bètaversie, dus waarschijnlijk bugs bevat.
Als dat te riskant voor je is, moet je wachten tot de officiële uit komt.

Staat je smartphone op de lijst? Ga je EMUI 10 installeren?

EMUI10 – de onbeperkte AI-ervaring

Grenzen tussen apparaten: EMUI10 maakt een volledig nieuwe vorm van naadloze, apparaatoverschrijdende AI-ervaring mogelijk. Het nieuw ontwikkelde ontwerp inspireert met ongebruikelijke details – en garandeert afwisseling en langdurig gebruiksgemak.

De multi-scherm interactie van EMUI10 maakt eenvoudige samenwerking mogelijk tussen smartphone en laptop – naadloos en in realtime. Met slechts één druk op de knop verschijnt het smartphonescherm op de laptop. Nu kunnen beide apparaten worden bediend via toetsenbord of muis en kunnen bestanden gemakkelijk worden overgedragen en opgeslagen tussen de apparaten. Hiermee kunt u bestanden op de laptop bewerken terwijl u tegelijkertijd via hetzelfde toetsenbord communiceert met collega’s op uw smartphone.

Geïnspireerd door het speciale kleurenschema van de Italiaanse schilder Morandi, combineert de gebruikersinterface zachte structuren met transparantie. De gebruiker verwacht een tijdloos mooi ontwerp dat rust en elegantie uitstraalt.

Het EMUI10-animatieontwerp volgt de natuurwetten en menselijke instincten. Functies zoals de aanraakbediening, de geoptimaliseerde veegbeweging en de vloeiende overgangen zorgen voor een visueel en haptisch bijzonder aangename en natuurlijke ervaring.

Het gereduceerde ontwerp van de EMUI10 maakt bewust geen onnodige elementen meer die het lezen belemmeren. In plaats daarvan worden grote lettertypen en subtiele hulplijnen gebruikt. Dit zorgt samen met de op een tijdschrift lijkende lay-out voor een heel bijzondere leeservaring.

In plaats van eenvoudig wit en zwart om te keren in omstandigheden met weinig licht, biedt de donkere modus fijn afgestelde en aangename kleurcontrasten en gradaties. Deze werden bepaald in herhaalde wetenschappelijke tests om sterke helderheidsstimulatie te voorkomen en een comfortabelere en intensievere leeservaring mogelijk te maken.

Bron: hihonor community duitsland

2 gedachten over “Beta update EMUI 10

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: