De aankomende HONOR MagicBook

De HONOR MagicBook komt eraan!

De MagicBook-release komt snel, in dit artikel een diepgaande blik op enkele van de indrukwekkende kenmerken van de nieuwe laptop.

Design

De nieuwe Magicbook 14 heeft een zeer verfijnde 13-inch metalen behuizing, gemaakt via een glazuur-proces en een anodisch geoxideerd tweekleurig oppervlak bovenop.
De diamantgeslepen diepblauwe afgeschuinde randen vormen een stijlvolle combinatie met het HONOR-logo en produceren een betoverend visueel effect dat in één oogopslag verblindt.

Het 14-inch matte IPS-scherm wordt omlijst door ultradunne randen, waardoor het weergavegebied wordt vergroot en tegelijkertijd de compacte, lichtgewicht vorm van de laptop behouden blijft.
De matte coating verbetert de leesbaarheid in complexe verlichtingsomgevingen door de schittering van het scherm te verminderen.

Het flexibele scharnierontwerp dat een vast onderdeel was van eerdere Honor-laptops, hierdoor kan jet het scherm maarliefst 180 ° draaien en daardoor helemaal plat gelegd kan worden.
Dit is ook zo bij de MagicBook 14.

Webcam

Hoe zit het met de webcam? U zult merken dat het zich niet op het scherm of op een rand van het frame bevindt … Het is eigenlijk ingebouwd in het toetsenbord, “vermomt” zichzelf als een toets en verschijnt alleen wanneer u erop drukt.
Dit ingenieuze ontwerp beschermt u tegen potentiële nieuwsgierige blikken en bespaart u de moeite om de webcam voortdurend te moeten bedekken.

De schoonheid van de MagicBook is niet alleen oppervlakkig. Het biedt uitstekende prestaties, aangedreven door de tweede generatie AMD Ryzen 5 5300U-processor, en heeft zijn bekwaamheid bewezen met een 3D Mark-benchmarkscore van E5120. Dit betekent dat het goed is uitgerust voor mobiele kantoortaken, maar ook voor uw gamesessies.

 

De laptop prestaties hebben over het algemeen een uitstekend warmte afvoer systeem.
De Magicbook 14 heeft door ventilatoren met een hoge dichtheid, die de gepatenteerde, Shark Fin 2.0-koelingstechnologie te gebruiken.
Daardoor zal de laptop de warmte uit de behuizing verdrijven en de latop altijd koel houden
De aanwezigheid van meer ventilatorbladen (via het ontwerp met hoge dichtheid) resulteert in minder geluid, wat moeiteloos robuuste operaties mogelijk maakt.

HUAWEI Share

Naast de standaard mobiele kantoorfuncties die gebruikers gewend zijn, ondersteunt de HONOR MagicBook 14 HUAWEI Share, een innovatieve, interne technologische oplossing die de deur opent voor naadloze telefoon-laptop interacties.
Een tik met een NFC-ondersteunde telefoon tegen het NFC-label van de laptop brengt een directe verbinding tot stand.
Het telefoonscherm wordt dan gespiegeld op het laptopscherm en u kunt op beide apparaten rechtstreeks via de desktop werken, met het voordeel van de muis en het toetsenbord van de laptop!

Wanneer deze functie is geactiveerd, kunt u inkomende telefoonberichten op het laptopscherm bekijken en er rechtstreeks op antwoorden, zonder de hoofdpijn van heen en weer kijken tussen de twee apparaten.
U kunt ook gemakkelijk bestanden tussen hen overzetten, van afbeeldingen en video’s naar tekst en documenten, met een andere tik of met een simpele slepen en neerzetten met de muis.
Maar om een volledig beeld te krijgen van hoe revolutionair dit in de praktijk is, moet je het gewoon zelf proberen!

De laptop bevat de tweede generatie AMD Ryzen 7 3700U-processor en Radeon RX Vega 10 grafische kaart, verfijnd door Honor om de prestaties naar nieuwe hoogten te tillen. Bekijk het onderstaande bewijs om u een idee te geven van hoeveel:

  • Bij de Ludashi-benchmarktest scoorden de CPU en GPU respectievelijk 58.463 en 36.924 punten, wat aantoont dat ze meer dan klaar zijn voor wat het dagelijks leven hen oplevert.
  • Bij de 3DMark-benchmarktests kreeg de laptop 2.759 punten voor algemene prestaties, 4.024 voor zijn grafische score en 5.904 voor zijn fysische score.
  • De uitgebreide PCMark-score van 6.632 vertegenwoordigt een elite prestatieniveau voor een lichtgewicht notebook.

 

De HONOR MagicBook 14 (AMD) wordt geleverd met een oplader die doet denken aan die voor een mobiele telefoon.
Waarmee de laptop tot 65 W snel kan worden opgeladen, met ondersteuning voor laadprotocollen voor alle huidige Huawei-telefoons.

 

Bron: community UK 1,2

Wanneer de HONOR MagicBook in Nederland verkrijgbaar is is nog onbekend.
We verwachten eind April.
In Duitsland is de MagicBook al reeds te pre orderen voor €599,90
Je kan hem op de duitse hihonor website kopen
Of in Frankrijk klik hier

Een gedachte over “De aankomende HONOR MagicBook

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: