De nieuwe HONOR-waarden

HONOR-fans,

Deze weken zijn behoorlijk druk bij HONOR terwijl ze werken aan hun nieuwe hihonor store!

De heropening van de nieuwe winkel markeert ook een nieuw begin voor je favoriete merk, nieuwe producten, nieuwe identiteit en een nieuwe winkellook!

Ja, een nieuwe frisse look geïnspireerd door onze nieuwe merkwaarden!

HONOR is nu aan het updaten naar een schoon premium uiterlijk, terwijl het nog steeds kleurrijke en glanzende producten uitbrengt tegen betaalbare prijzen.

Innovatie

HONOR richt op technologie die de consumentenervaringen echt verbetert. Ze begrijpen de noodzaak van verandering en creëren er gedurfde oplossingen voor. Ze lossen problemen moedig en creatief op, verbeteren onze klantervaring door de essentie van hun reis te begrijpen. Met een duidelijke innovatiefilosofie zijn ze volhardend en betrokken.

Premie

HONOR ontwerpt niet alleen voor leuke behoeften en culturele achtergronden. Het ontwerp van HONOR is voor iedereen toegankelijk, bruikbaar en inclusief. Hun focus op het milieu en de mens gaat verder dan esthetiek. Ze zijn toegewijd aan het bevorderen van duurzame ontwikkeling en sociale goedheid door middel van de kracht van design.

Vrijheid

Door hun uitdagende keuzes in twijfel te trekken, overschrijden ze hun grenzen om buitengewoon te zijn en mogelijkheden te omarmen. Ze streven ernaar om de beste te zijn die ze kunnen zijn. Bij HONOR nemen ze risico’s en uitdagingen. Dit is HONOR’s gedurfde DNA dat door de gloednieuwe HONOR loopt.

Vertrouwen

HONOR producten zijn streng getest tot tevredenheid van hun klanten.
Hun service zorgt ervoor dat de consumenten zich thuis voelen.

HONOR hecht veel waarde aan de privacy van consumenten.

%d bloggers liken dit: