De nieuwe HONOR watch GS pro voor nog geen 200 euro!

Voor nog geen €200

De nieuwe Honor watch GS pro is tijdelijk afgeprijsd van €249,90 voor €199,90

De Watch GS Pro wordt geleverd met een rond 1.39 inch AMOLED-scherm met een maximale resolutie van 454 x 454 pixels. De schermranden zijn opgetrokken uit RVS terwijl de behuizing weer is opgetrokken uit polycarbonaat. Het ruige uiterlijk van de Watch GS Pro wordt nogmaals benadrukt door een certificaat. Zo heeft de smartwatch maar liefst 14 verschillende certificaten ontvangen voor onder meer temperatuurbestendig, schokbestendig en waterbestendig.

Met deze Watch GS Pro richt Honor zich juist op de avonturiers en de buitensporters. Geen enkele sport wordt buiten schot gelaten met dit model dankzij de vele certificaten. De smartwatch kan zelf als navigatiemiddel gebruikt worden voor wandelaars.

In de Watch GS Pro zijn een 100-tal workouts opgenomen die je kunt gebruiken tijdens deze activiteiten. Zo kun je ook tijdens het sporten jouw hartritme in de gaten houden. Je kunt ook het zuurstof in jouw bloed monitoren.

Om dit alles werkend te houden is de Watch GS Pro voorzien van de Kirin A1 chipset. Honor zal adverteren met een standby-tijd van 25 dagen. Hierbij gaat de fabrikant er wel van uit dat je er vrijwel niets mee doet. Wanneer je de smartwatch intensief gebruikt zal de accu ongeveer 48 uur werken. Via Bluetooth 5.1 kun je ook connectie maken met de smartphone.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding?
Klik hier of onderstaande banner om naar de webwinkel van HONOR te gaan

%d bloggers liken dit: