Doctor Strange en de Honor 8

dr-strange-honor-8-uk

 

Dr. Stephen Strange leid een zorgeloos leven als chirurg tot hij betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Door het ongeluk is Dr. Strange niet meer in staat om te opereren, zo arrogant als hij is om een ondergeschikte medische baan te nemen wordt hij werkloos.

Dan ontmoet Dr. Strange de Kluizenaar Ancient One die hem misschien kan genezen en volgt hem dan ook naar zijn geïsoleerde verblijf in de Himalaya.

Daar bied Ancient One Dr. Strange aan om zijn leerling te worden in de magische kunsten, Eerst weigerde Dr. Strange dit, maar moet door een sneeuwstorm nog een tijd bij Ancient One te blijven………………..

 

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat heeft een Marvel film met Honor te maken?

 

1download

 

Eerder konden wij al kennis maken met Deadpool via Honor, en nu zijn ze een partnerschap met Marvel aangegaan voor de Launch van een Limited edition van de Honor 8 in het verenigd koninkrijk.

Naar wat wij vernomen hebben zal er tijdens de primaire van deze film twee stuks Honor 8 Limited Edition telefoons worden verloot onder de aanwezige gasten.

Nu hopen wij dat Honor Nederland ook een coole actie als deze zal gaan organiseren, want als wij de trailer hieronder van Doctor Strange bekijken willen wij deze film uiteraard graag bekijken en misschien wel kans maken op een Honor 8.

 

#TeamHonorNL

 

%d bloggers liken dit: