[DxOMark] HONOR V30 PRO IS DE TWEEDE BESTE cameratelefoon!

HONOR vond blijkbaar het geheim om de beste resultaten te krijgen op de camera-testwebsite – DxOMark.
Het merk is er net in geslaagd om de Honor V30 Pro in de top drie te brengen.
Meer specifiek, op de tweede plaats, direct na de Huawei Mate 30 Pro 5G en vóór de Huawei Mate 30 Pro (niet 5G).

De Honor V30 Pro behaalde een eindscore van 122 punten, verdeeld in maar liefst 133 voor foto’s en 100 voor video’s.

De Honor V30 Pro kon foto’s maken met een hoog detailniveau en weinig ruis.
Het had een nauwkeurige belichting met een breed dynamisch bereik en goede zoomprestaties tot het middelste bereik.
De smartphone heeft zich ook bewezen voor foto’s met een bokeh-effect en voor nachtopnamen met aangename textuur en geluidsweergave.
Laten we eens kijken naar de videotest, Honor’s V30 Pro toont een vrij precieze doelbelichting; met prachtige kleurweergave buitenshuis en binnenshuis.
Bovendien werd een goede textuurkwaliteit bereikt terwijl het geluid laag werd gehouden. Ten slotte was videostabilisatie effectief en vertoonde geen problemen.

De hoofdcamera heeft een drievoudige sensor en lensconstructie, inclusief een standaard 27 mm equivalente groothoek primaire camera, een 16 mm equivalent ultragroothoek shooter en een 80 mm equivalente telelens voor 3x optische zoom. De hoofdcamera heeft een 1 / 1.7-inch 40MP Quad Bayer-sensor, wat leidt tot een einduitvoer met een resolutie van 10MP. De ultragroothoek- en telecamera’s maken gebruik van standaardarraysensoren met een uiteindelijke 10MP-uitgang van de 1/4 inch-telelenssensor en een 12MP-uitgang voor de ultragroothoek. Alle drie camera’s hebben PDAF met laserondersteunde autofocus. Zowel de hoofdcamera als de telecamera zijn uitgerust met een OIS-lens (Optical Image Stabilized). Wat vindt u van het resultaat?

Ik zou zeggen “Honor Nederland kom maar op met de Honor V30pro”

Bron: Hihonor duitsland

%d bloggers liken dit: