Eerste Honor met 64MP camera?

Het is al bekend dat het submerk van Huawei Honor momenteel werkt aan zijn Honor V30-vlaggenschipproductlijn voor smartphones, die naar verwachting binnenkort op de markt zal komen. Nu is bekend geworden dat het bedrijf werkt aan een andere middenklasse-smartphone.


De aanstaande Honor smartphone met het modelnummer LRA-AL00 is gecertificeerd door 3C, wat suggereert dat de lanceringsdatum niet ver weg is. De lijst laat ook zien dat de smartphone wordt uitgerust met een 64-megapixel camerasensor. Dit maakt het de eerste smartphone van Honor met een 64-megapixelcamera. Nu zijn we meer details over de camera tegengekomen.

Een recent rapport over deze aankomende smartphone laat zien dat het apparaat zal worden uitgerust met een Lianchuang Electronics 1G + 6P-lens die is ontworpen voor geavanceerde apparaten. Interessant is dat de fabrikant van de cameralens geen details heeft bekendgemaakt onder verwijzing naar de vertrouwelijkheidsovereenkomst. De lijst geeft ook aan dat het apparaat de 20 W snellaadtechnologie ondersteunt. Volgens het document wordt deze aankomende Honor telefoon en voor intern onderzoek en ontwikkeling “Laura” genoemd. De smartphone in kwestie lijkt de smartphone te zijn, die samen met de Honor V30 wordt verkocht als onderdeel van de Honor Note-serie. Er is echter een mogelijkheid dat het geen deel uitmaakt van de Honor Note-serie en een geheel nieuw apparaat zou kunnen zijn. Naast de 64 megapixel camerasensor en de 20-W snellaadfunctie, zal de telefoon naar verwachting worden uitgerust met de Huawei 7-nm Kirin 810 octa-core processor. Het valt nog te bezien of het bedrijf ook Google Play-services buiten China aanbiedt, vergelijkbaar met de Mate 30-serie.

Bron: Duitse honor communitie

%d bloggers liken dit: