Eerste “teardown” honor v8 een feit…..

Na de vele berichten en speculaties over de Honor v8 die begin deze maand in China werd aangekondigd, is er nu een “teardown” opgedoken in China.

Nu zegt het woord teardown je waarschijnlijk niet veel, maar het komt er op neer dat bepaalde mensen het leuk vinden om dingen uit elkaar te halen om deze aan de binnenzijde te bekijken!

Zo ook was deze week de honor v8 aan de beurt om de inhoud te bekijken. En wat ons steeds meer opvalt is dat de mobiele devices van tegenwoordig zich niet gemakkelijk laten openen.

Zo konden we eerder bijvoorbeeld de achterzijde van onze telefoon verwijderen om zo bij een aantal torx schroeven te komen en de gehele telefoon uit elkaar te halen! Tegenwoordig is dat wel een ander verhaal.

Op bovenstaande afbeelding zien we dat er met een schroevendraaier een begin wordt gemaakt om de Honor v8 te openen, waar een liefhebber als ik kippenvel van krijg, maar goed.

Veel hebben we er dan ook niet aan, buiten het feit dat we eens een kijkje kunnen nemen hoe de Honor v8 er van binnen uitziet.

Hieronder een aantal afbeeldingen die misschien wel leuk zijn om te zien wat er allemaal voor nodig is om de Honor v8 tot een goed werkende mobiele telefoon te maken met de specs die er zeker mogen zijn.

Mocht je na het zien van bovenstaande foto’s nog vragen hebben, laat dan gerust een reactie hieronder achter.

#TeamHonorNL

Bron: Androidheadlines

%d bloggers liken dit: