Emui 9 Theme download

Hoewel we dit jaar niet meer de update van Emui 9 naar ons Honor smartphone kunnen verwachten hebben we wel alvast een andere manier gevonden om ons Honor smartphone een EMUI 9 uitstraling te geven.

Op de website van XDA Developers is een download link te vinden die de mogelijkheid geeft om de EMUI 9 Theme te downloaden en deze op je Honor of Huawei toestel te installeren. Hoe je dat kan doen lees je hier onder.

Op alle Honor toestellen staat de aplicatie “Themes” in deze aplicatie staan vele thema’s om onze smartphone uiterlijk geheel naar onze wensen in te stellen. En iedereen kan zelfs een eigen thema maken en deze uploaden zodat iedereen jouw van jouw thema gebruik kan maken.

EMUI 9 Thema downloaden en installeren

EMUI 9

De ontwerper van deze “project 9 x 8” zoals hij het noemt geeft aan dat deze Thema over alle EMUI 9 elementen beschikt, van actiebalk tot de instellingen en recente pictogrammen komen met de originele EMUI 9 overeen.

Het downloaden en installeren van de EMUI 9 Theme is heel eenvoudig. Download hier het EMUI 9 Theme bestand. Plaats het gedownloade bestand in de map “Themes” op je SD-kaart. Nu is het mogelijk om via de Thema aplicatie op je smartphone deze EMUI 9 Thema toe te passen.

#forthebrave

%d bloggers liken dit: