Fast, Powerfully fast, Explosively fast

Zoals altijd houden wij het internet nauwkeurig in de gaten voor alle nieuwtjes omtrent Honor.

Zo ook vandaag zijn we weer aan het speuren geslagen om niks te hoeven missen. En deze keer kwam het bericht zelfs een beetje naar ons toe.

Want Honor_India heeft een tweet verstuurd waarin niet heel veel info staat, Maar als we 1 plus 1 optellen komen we toch op 2 uit.

IMG_20160609_100126

Wat we al weten…..

Is dat er op 20 -6 2016 een presentatie aan zit te komen, Want dat tweete AKIN_RM verleden week.

En vadaag kwam Honor_India met een tweet over vrij vertaald “snel, sneller, snelst” met de #16nm. Nu zegt je dat waarschijnlijk niet heel veel, En om je niet te vervelen met technische praat, heeft 16nm invloed op hoe snel je telefoon zijn taakjes uitvoert.

Als we op het internet op 16nm Honor zoeken komen we al gauw op de Honor 5c uit, Die in april in China is gepresenteerd.

Daar vinden we meerdere berichten over de Honor 5c die over een Media-Tek chipset beschikt die weer door het bedrijf TSMC geproduceerd word en zelfs een beetje Nederlands is omdat het Nederlands berdrijf ASML apparatuur maakt en levert om deze chipset te fabriceren.

Zoals vaak weten wij uiteraard niet of bovenstaand ook daadwerkelijk zal uitkomen, en zullen we moeten wachten tot maandag 20 juni aanstaande.

#TeamHonorNL

 

 

 

%d bloggers liken dit: