Fortnite op een Honor

Fortnite spelen op een Honor

Als je van video games houd, dan zal je waarschijnlijk ook wel Fortnite kennen.
Vele hebben gewacht totdat de android versie van Fortnite uitkwam op 7 September 2018.
Alleen het spel heeft snelle specificaties nodig en is niet altijd beschikbaar op vele Android telefoons.

Onder de krachtige Honor telefoons zijn er enkele telefoons die het spel Fortnite kunnen spelen, waaronder de Honor Play, die speciaal is ontworpen voor jongeren en oudere die een jong hart hebben en graag van spelletjes houden.Dus hier is de low-down waarop Honor-telefoons geschikt zijn voor het spelen van Fortnite.

Sinds het uitbrengen in 2017, is het spel Fortnite een fenomeen geworden in de wereld. Met name de Fortnite Battle Royale, versie voor speler versus speler voor maximaal 100 spelers, is een geweldig succes. Binnen twee weken na release in september 2017 had het meer dan 10 miljoen spelers en in minder dan een jaar tijd bereikten het meer dan 125 miljoen spelers. Het bereik van besturingsplatforms is achtereenvolgens uitgebreid en sinds de release van de Android-versie van Battle Royale zijn er in de eerste drie weken meer dan 15 miljoen downloads geweest.

Android Minimum Specs.

De minimale specificaties om Fortnite te spelen op je mobiel zijn:

  • OS: aanbevolen Android 8.0 of hoger, 64 bit
  • RAM: 3GB of hoger
  • GPU: Adreno 530 of hoger, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 of hoger

Het is mogelijk om met een eerdere Android versie het spel te spelen, maar Android 8.0 is aanbevolen, want die verbeterd de stabiliteit en prestatie van Fortnite.
Met een eerdere versie van Android zal je grote prestatie problemen kunnen ondervinden.

Hoewel de meeste van de huidige Honor telefoons Android 8 of hoger hebben, is de snelheid en prestaties van de grafische processor (GPU) dat crusiaal is.
De huidige Honor telefoons met Mali-G72 MP 12 GPU’s zijn het best geschikt om Fortnite te spelen.
Hierbij het lijstje:

Honor 10 Honor View 10 Honor Play
OS Android 8.1 (Oreo) Android 8.0 (Oreo) Android 8.1 (Oreo)
RAM 4/6 GB RAM or 8 GB RAM (GT version) 4/6 GB RAM 4/6 GB RAM
GPU Mali-G72 MP12 Mali-G72 MP12 Mali-G72 MP12

GPU Turbo

Een van de nieuwste verbeteringen van Honor om de game prestaties drastisch te verbeteren, is GPU Turbo. Het is een van de belangrijkste functies in de Honor Play, maar het wordt ook gebruikt op de Honor 10 en het zal beschikbaar komen als een update voor andere apparaten. GPU Turbo herkent automatisch wanneer een grafisch veeleisende game zoals Fortnite wordt geopend, waarmee de grafische prestaties met 60% worden verbeterd terwijl het vermogensverlies met 30% wordt verminderd. Je kan ook een verbetering van de framesnelheid of frames per seconde (FPS) zien. Onafhankelijke tests op game toepassingen hebben een hogere, meer consistente framesnelheid en verbetering van de batterij-efficiëntie aangetoond.

 

Bron: HiHonor.com

%d bloggers liken dit: