Geruchten over de HONOR 50 serie

De HONOR 50 serie.

Volgens recente rapporten werkt de Chinese fabrikant Honor momenteel aan zijn nieuwste vlaggenschip. De Honor 50-serie staat gepland voor de eerste helft van dit jaar. Er gaan echter geruchten dat dit toestel begin juni uitkomt. De laatste informatie over deze serie betreft het snellaadvermogen.

De populaire Weibo-lekster, @DCS , heeft onlangs onthuld dat twee nieuwe Honor-modellen zojuist de Chinese 3C-certificering hebben gekregen.

Het modelnummer van het apparaat is RNA-AN00 en het wordt geleverd met een nieuwe oplader HN-200500C00. Deze oplader ondersteunt 11V 6A tot 66W en 20V 5A tot 100W snellaadprotocol. Volgens het rapport is deze certificering voor de Honor 50-serie.

HONOR 50-serie geruchten

De speculaties tot nu toe beweren dat de Honor 50 Pro + zal worden geleverd met een Snapdragon 888 SoC. Deze smartphone zal ook een hoofdcamera van 50 MP gebruiken in een opstelling met vier camera’s aan de achterzijde. Interessant is dat de camera’s aan de achterkant het zelfde ontwerp heeft als de Huawei P50-serie . Het ontwerp van de camera maakt gebruik van een bovenste en onderste ringstructuur waardoor het een verrekijkerachtig uiterlijk krijgt.

Het standaard model heeft slechts twee camerasensoren aan de achterkant. Het heeft ook een LED-flitser naast de camerasensor. Qua sensorgrootte is de ene camera groter dan de andere. Dit suggereert dat de grotere sensor een grotere pixelgrootte zal hebben. Uit de lekken tot nu toe lijkt het erop dat Honor een nieuw kleurenschema zal introduceren met de Honor 50. Dit apparaat lijkt een combinatie van blauwe en paarse kleurovergangen te hebben, wat vrij nieuw is voor Honor-apparaten.

Het exacte aantal modellen in deze serie is vanaf nu nog onderwerp van discussie. Terwijl sommige rapporten zeggen dat er drie modellen zijn (Honor 50, 50 Pro en 50 Pro +), zeggen anderen dat deze serie slechts twee modellen zal hebben (Honor 50 en 50 Pro). Het lijkt er echter op dat een van deze modellen wordt geleverd met een Dimensity 1200 SoC. Zoals we eerder zeiden, zal het Pro-model de SD888 SoC gebruiken. Dit betekent dat de Dimensity-chipset voor het standaardmodel is. We kunnen veilig speculeren dat ze OLED-schermen zullen gebruiken en dat hun RAM-grootte 8 GB RAM moet zijn. De batterij moet zeker meer dan 4.000 mAh zijn en natuurlijk komt er ondersteuning voor snelladen.

Opgemerkt moet worden dat dit slechts geruchten zijn en dat er voorlopig geen officiële informatie is.

Helaas is er ook niks bekend over de ondersteuning voor GMS. Dit kan wel bepalend zijn voor de Europese markt.

We houden jullie op de hoogte.

Bron: gizmochina

%d bloggers liken dit: