groot, groter, Honor V8max

Jup! weer een toestel, het gaat super snel in telefoonland, en Honor doet lekker mee.

TENAA, de Chinese telecom waakhond heeft bekend gemaakt dat Honor een nieuwe telefoon of misschien moeten we zeggen, een phablet binnenkort zal gaan aankondigen.

Deze zal 6,6 inch groot zijn, en dus misschien wel iets te groot om een telefoon te worden genoemd.

Gaat het te snel? nee! we denken van niet, zo is er voor ieders wel een toestel, die voor hem of haar geschikt is, en ook in prijs is er genoeg keuze voor iedereen.

6,6 inch groot?

Screenshot-2016-07-02-at-20.28.11

6,6 inch groot is de Honor v8max, en heeft voor de techies de naam EDI-DL00 meegekregen.

Met een Kirin 950 octa-core SoC processor, die een kloksnelheid van 2,3 GHz heeft hoeven we geen extreme dingen verwachten.

Verder kijken we naar een amoled scherm met een aantal pixels van 2560 x 1440 en heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen die uiteraard te vergroten is door middel van een sd-kaart.

Al met al is de Honor v8max 7,18 mm dik en het geheel word aangedreven door een 4,400 mAh batterij, met een gewicht van 219 gram krijgen we zekers geen spierballen.

Vanzelfsprekend kunnen we ook mooie foto’s maken met de 13 megapixel camera op de achterzijde en 8 megapixel aan de voorzijde.

Kost dat?

Wat de prijs zal gaan worden hebben ze ons niet verteld, en wanneer de Honor v8max beschikbaar zal zijn is ook nog onbekend, ook is nog maar de vraag of de Honor v8max Europa zal aandoen.

Maar het kan maar zo zijn dat Honor de presentatie van de Honor 8 die op 11 juli gepresenteerd gaat worden aangrijpt om ook de Honor v8max aan de wereld voor te stellen.

Tot zo ver zijn het speculaties en hopen we binnenkort meer over dit toestel te kunnen melden.

Wat vind jij van een 6,6 inch groot toestel?

#TeamHonorNL

Een gedachte over “groot, groter, Honor V8max

  • 04 juli '16 om 09:44
    Permalink

    6,6 inch is veels te groot, 5,5 is voor mij wel de max hoor

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: