Het is weer donderdag en dat betekend: ‘Throwback Thursday’ op honorfan.nl!

Vanaf begin April: elke week een ‘Throwback Thursday’ naar een lauch/event/feestje van HonorNL met ons, als ambassadeurs, erbij. Dit is deel 3 in de serie:  ‘Throwback Honor’ waarin je elke week de leukste momenten van ons met het merk Honor ziet ! (En mocht je suggesties hebben voor een bepaalde launch/event waar jij ook bij was en foto’s van hebt, laat me dat dan even weten via wesseljacob(at)outlook.com )

image (4)

Het is ondertussen al weer even geleden, bijna één jaar alweer, maar voordat de Honor 7 uitkwam hadden we de zogenaamde Honor 6+, opvolger van de Honor 6. Dit ‘plus’ toestel was één van de toestellen die een speciale Nederlandse launch kreeg en die vond in dit geval plaats in een prachtige industriële hal te Amsterdam: ‘De Westergasfabriek Unie’.

Vanwege het feit dat dit één van de eerste toestellen van Honor na de lancering in Nederland was, waren wij als ‘Ambassadeurs’ ook nog verre van compleet en de meesten mensen kenden elkaar nog totaal niet. Toen we elkaar dus zagen om 3 uur smiddags om alles op te bouwen, was het dan ook een grote verassing wie er nog meer zouden komen. Na wat technische praatjes en werkzaamheden was het dan zover: 19:00 en de gasten waren welkom. Nadat pers, fans en ambassadeurs waren toegesproken door de ‘directie’ van Honor Nederland, was het tijd om de locatie te gaan verkennen.

image (6)

De locatie was zo opgezet dat er in de ronde, blauw-verlichte hal, overal verschillende plekken met activiteiten te vinden waren. Zo was het mogelijk om met telefoons te gooien, waarbij diegene die de telefoon het hardst tegen de muur gooide, een nieuw exemplaar kreeg. Ook waren er vanzelfsprekend tafels met alle modellen smartphones die Honor voerde aanwezig én waren er vele ouderwetse game-kasten +airhockey tafels om mee te spelen. Ook de catering was goed verzorgd, er waren hamburgers en broodjes knakworst (dank aan Dimitry) te over!

Aanwezig zijn bij een volgende launch/feestje? Schrijf je even in op Hihonor.nl via ‘Clubmember’. 

Zoals aan alles kwam ook aan deze avond een einde, maar we hielden er in dit geval wel een gave telefoon en een mooie aftermovie aan over. Bewijs daarvan kun je overigens hieronder terugzien. Tot volgende week, bij een nieuwe ‘Throwback Honor’. Tip van de sluier: We gaan terug naar de place to be: Rotterdam.

%d bloggers liken dit: