Het is weer zover: De wekelijkse throwback, hier op honorfan.nl !

Vanaf deze week: elke week een ‘Throwback Thursday’ naar een lauch/event/feestje van HonorNL met ons, als ambassadeurs, erbij. Dit is deel 2 in de serie:  ‘Throwback Honor’ waarin je elke week de leukste momenten van ons met het merk Honor ziet ! (En mocht je suggesties hebben voor een bepaalde launch/event waar jij ook bij was en foto’s van hebt, laat me dat dan even weten via wesseljacob(at)outlook.com )

Het meest recente treffen tussen ons, als ambassadeurs, Honor en jullie was afgelopen Maart (nummertje 11 om heel precies te zijn) tijdens de ‘Honor and Chill’ movienight in de Pathé te Rotterdam. Onder het genot van heel veel popcorn, drankjes, tech, goodies en elkaar keken we daar naar de film ‘Deadpool’.

SONY DSC
Bij de binnenkomst kwamen jullie, als gasten van ons en Honor over een blauwe loper met echte journalisten, camera’s en filmploegen. Vanzelfsprekend kreeg je van ons een daverend applaus en vonden we het een eer dat je er was! Overigens zouden we het een feestje vinden als jij er volgende keer (als je dat de laatste keer niet was) ook bij zou zijn! Ga daarvoor even naar HiHonor.nl en meld je aan als club-member! Zien we jou de volgende keer hopelijk ook. (=

“Bij de binnenkomst kwamen jullie, als gasten van ons en Honor over een blauwe loper met echte journalisten, camera’s en filmploegen. Vanzelfsprekend kreeg je van ons een daverend applaus. We vonden het een eer dat je er was!”

Zoals het een goed feestje betaamt zijn er natuurlijk ook wazige foto’s gemaakt. (-; In dit geval staan die op de officiële Facebook-pagina van Honor en een deel ervan ( +Aftermovie)  vind je direct hieronder. Want foto’s zeggen meer dan woorden, in dit geval.

Hieronder staat ook nog de officiële aftermovie. Rest mij nog maar één ding aan jou te vragen: Was jij aanwezig op deze mooie avond? Ik ben benieuwd, reageer maar even in de comments. Tot volgende week!

%d bloggers liken dit: