Honor 10, beauty in AI

Honor heeft afgelopen dinsdag 15-5-2018 de Honor 10 in Londen gepresenteerd. Het nieuwste telg van de Honor familie met de bijnaam “beauty in AI” zou zich kunnen meten met de concurrentie.

De Honor 10 die in China al enige tijd te verkrijgen is zal vanaf vandaag ook in europa te bestellen zijn. Het toestel heeft een afmeting van 5,84 inch met een 19:9 verhouding wat er voor zorgt dat het toestel zich prima met één hand laat vasthouden en bedienen.

wederom glazen achterzijde, maar toch anders

Voor de achterzijde van de Honor 10 is wederom gekozen voor glas. Maar de achterzijde van de Honor 10 is toch anders. Het nieuwe glazen Aurora-gesign zoals Honor de glazen achterzijde noemt weerspiegeld levendige kleuren vanuit elke hoek.

De Honor 10 is in vier kleuren te bestellen, maar alleen de kleuren Phantom Blue en Phantom Green maken gebruik van de reflecterende glasontwerp. Verder is het toestel nog in grijs en in het zwart verkrijgbaar.

Honor 10

Hoewel op bovenstaande afbeelding de leuren grijs en zwart staan afgebeeld met reflecterende glasontwerp zijn deze modellen niet in europa te verkrijgen zijn.

Het toestel heeft een afmeting van 149,6 x 71,2 x 7,7 mm en weegt 153 gram.

Ultieme camera voor ultieme foto’s

Volgens Honor kan iedereen met de camera van de Honor 10 overweg. De 24 megapixel dual AI camera met een F1.8 breed diafragma kan ervoor zorgen dat geen enkele foto mislukt.

En met de 24 megapixel camera op de voorzijde is het nemen van selfies een serieuze zaak.
Het resultaat is een selfie die scherp, gefocust en mooi verlicht is: professioneel en toch natuurlijk, aldus Honor.

Supersnelle rekenkernen met AI aangedreven NPU

De aanwezige Kirin 970 chipset en de onafhankelijke AI aangedreven NPU (Neural Processing Unit), is in staat naast de CPU en GPU om de gegevens sneller en energiezuiniger te verwerken.

Ook zal de Honor 10 in twee varianten qua geheugen te verkrijgen zijn. Zo is er een variant met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag en het ander model zal beschikken over 4 GB werkgeheugen maar dan met 128 GB interne opslag. Door ervoor te kiezen dat de Honor 10 dual-sim is, is er geen plaats voor een extra SD-geheugenkaart.

Honor 10

Vingerafdruk-sensor

De vingerafdruk-sensor om het toestel te ontgrendelen is verplaatst naar de voorzijde van het toestel. Opmerkelijk is dat de vingerafdruk-sensor zich onder het glas bevind.

Batterij en laden

Met de 3400 mAh grote batterij zou bij normaal gebruik een hele dag het toestel van power moeten kunnen voorzien. Mocht dat niet het geval zijn kan met door-middel supercharge technologie van Honor het toestel in 25 minuten tot wel 50% opladen.

Honor 10

Prijzen en beschikbaarheid

Hoewel dit toestel niet op de website van Honor te bestellen is, zullen de groot-grutters als Coolblue en Bol.com binnenkort beginnen met de verkoop van de Honor 10. De prijzen zullen 399 euro zijn voor 64 GB opslag variant. Voor de 128 GB variant zal 449 euro betaald moeten worden.

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: