Honor 10 Lite, eerste indruk.

Zoals we al eerder aangaven zouden we terugkomen op de Honor 10 Lite.

Afgelopen week was het zover dat we de Honor 10 Lite binnen kregen. Altijd weer een spannend moment. Het bericht dat het pakketje onderweg is, het pakketje geleverd is en dan ook daadwerkelijk het pakketje uitpakken.

Zoals we ondertussen gewend zijn van Honor, kwam de Honor 10 Lite in een licht blauw (Honorkleurig) doosje.

Honor10Lite doosje

In dit doosje zat natuurlijk de telefoon, oplader en stekker, een siliconen beschermhoes en een pinnetje om de simkaart in het toestel te kunnen plaatsen.

Inhoud Honor10Lite

Nadat dan de grootste spanning eraf is, begint het verder inspecteren van het toestel. De Honor 10 Lite is voorzien van een 6,21 inch FullView HD-scherm met een druppel notch. Hierdoor heb je een screen ratio van meer dan 90%.

Druppelnotch Honor10Lite

De achterkant van de Honor 10 Lite is vervaardigd uit acht lagen blinkend materiaal, waardoor een visueel effect ontstaat.

Achterkant Honor10Lite 1Achterkant Honor10Lite 2

Hierna begint het instellen van de Honor 10 Lite. Dit verliep soepel, zoals bij de meeste Android toestellen. Nadat de belangrijkste dingen ingesteld waren, was ik erg benieuwd op welke Android versie de Honor 10 Lite standaard zou draaien. Verrast was ik om te zien dat de device standaard uit de doos al op Android 9 draaide. Waar je op dit moment nog regelmatig tegenkomt dat nieuwe toestellen, vanuit de doos op Oreo (Android 8) draaien, is dit bij de Honor 10 Lite dus niet het geval. Deze draaide in ons geval direct op Pie (Android 9). De Android-beveiligingspatch is van november 2018.

Over Honor10Lite

De eerste dingen die ik meestal met een nieuw toestel doe is foto’s maken. Persoonlijk ben ik altijd benieuwd hoe de foto’s eruit zien van desbetreffend toestel. De Honor 10 Lite valt me hierin absoluut niet tegen. Nu is dit natuurlijk na zo’n korte periode nog moeilijk echt te zeggen, maar over de eerste foto’s was ik tevreden.

Foto Honor10Lite 1Foto Honor10Lite 2Foto Honor10Lite 3Foto Honor10Lite 4

Zoals te zien is op de foto’s wordt er gebruik gemaakt van AI-fotografie. Hier meer info over de AI functie.

Voor zover mijn eerste bevindingen van de Honor 10 Lite.

Nu al geïnteresseerd om dit toestel aan te schaffen?

Bij de volgende webshops is dit toestel verkrijgbaar.

Coolblue, Bol.com, Rugz.nl 

 

#Honor #ForTheHonorFan #HonorFanNL #Honor10Lite

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: