Honor 10 Note, groot groter grootst!

 

Groot, groter, grootst moeten ze bij Honor gedacht hebben en officieel is het nog niet bekend gemaakt, maar het lijkt erop dat Honor een nieuwe phablet gaat uitbrengen. Dit toestel met de “codenaam” Ravel is door Zhao Ming of ook wel George Zhao zelf min of meer gelekt op Weibo. Daar meld George dat hij een Honor 10 met een groot scherm heeft gebruikt.

Volgens tech insiders gaat het hier om een prototype van een Honor toestel in opvolging van de Honor Note serie.

 

Honor 10 Note

Op bovenstaande afbeelding die te vinden is op Weibo zien we een verpakking van een tot nu toe onbekende Honor toestel. Aan de datum rechtsonder op de afbeelding te zien zou het toestel al verkrijgbaar zijn. Ook zien we de naam Ravel met daar achter 6,9 inch. Gezien deze afmeting hebben we het niet over een smartphone maar over een phablet.

Ravel wordt Honor 10 Note

Het is al weer meer dan twee jaar geleden dat Honor de Honor 8 Note heeft uitgebracht, ondanks de Honor 8 Note in China vaak over de toonbank ging, is dit toestel nooit in europa gepresenteerd.

Over de specificatie van de Honor 10 Note kunnen we alleen maar speculeren. Want er is nog weinig te vinden over de inhoud van dit toestel. Maar zoals altijd zullen wij als Honorfan dit goed in de gaten houden en als er meer bekend is dit hier melden.

 

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: