Honor 20 krijgt ook een Moschino-editie

21 Mei 2019

Honor gaat op 21 mei aanstaande een nieuw toestel presenteren. Met een aankondiging zoals wij gewend zijn van Honor met de tekst “save the date” waarop een reken formule te zien is komen we uit op 21 mei als datum. Voor de locatie is dit maal Londen gekozen.

 

 

Het toestel waar het om gaat zal de Honor 20 zijn. Dit nieuwe toestel zal ook een Moschino-editie krijgen.

 

Honor 20 Moschina

 

Eerder schreven we al over dit toestel. Nu is ook bekend geworden dat de Honor 20 ook een Moschino-editie zal krijgen. Door wederom samen te werken met het luxe Italiaanse modemerk Moschino zal er een toestel op de markt verschijnen die er niet alleen qua design verschillend is maar ook de hardware en de software zal bij de Honor 20 Moschino-editie verschillen.

Zo zal het toestel verpakt worden in een luxere doos en zal het toestel hoogst waarschijnlijk in een bijzondere kleur geleverd worden. Daarnaast is het de verwachting dat het opslag capaciteit en het werkgeheugen van dit toestel groter zal zijn dan de normale Honor 20. Ook is het weer afwachten of de Honor 20 Moschino-editie in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Want ook van de Honor view 20 is er een Moschino editie in Nederland uit gebracht maar niet in de rode kleur die wij graag hier zouden zien.

Uiteraard gaan wij de lancering van de Honor 20 volgen, en zullen je hiervan op de hoogte houden.

  

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: