Honor 20S zal op 4 september in China worden gepresenteert

Op 4 september zal in China de Honor 20S worden gepresenteerd. Zo kunnen we lezen op de website van gizchina.

Hoewel officieel de prijs van dit toestel nog niet bekend is weten we al wel een aantal specificaties van de Honor 20S.

 

Honor 20S

De Honor 20S heeft een 6 inch groot display met FullHD + resolutie, 8GB werkgeheugen en er zal keuze zijn tussen 128 of 256 GB intern opslag geheugen. Verder bezit het toestel over een 7 nanometer single Kirin 810 chipset die 8 processorenkernen heeft met een piek-frequentie van 2,27 GHz en een Mali-G52 MP6 videoversneller.

Op de achterzijde van de Honor 20S vinden we een drievoudige camera waarvan de hoofdcamera over 48 MP beschikt. De selfie camera is verwerkt in een notch op de voorzijde van de Honor 20S en zou over 32 MP beschikken.

Het ontgrendelen van de Honor 20S gaat op de zelfde manier als bij de Honor 20 en Honor 20 pro. Je ontgrendeld het toestel supersnel door de powerbutton aan te raken. De grote van de batterij van de Honor 20S is 3,650 mAh en het opladen gaat supersnel door-middel de 20W snellaad technologie.

 

 

Hoewel op gizchina te lezen is dat het toestel op Android 10 zal draaien, hebben wij gezien de huidige situatie tussen moederbedrijf Huawei en de USA er onze vragen over.

De pre-orders van de Honor 20S is inmiddels al geopend in China. Of het toestel binnenkort ook in Europa te bestellen zal zijn is wederom afwachten.

 

 

 

%d bloggers liken dit: