Honor 5C gepresenteert

Vandaag is de Honor 5C gepresenteerd. De launch was live te volgen via Facebook. Het evenement was door Honor aangemaakt op Facebook als Honor Virtual Launch.

De reacties op het evenement waren erg wisselend. Waar de ene blij reageerde met weer een mooi en betaalbaar toestel, had een ander liever de presentatie gezien van de Honor 8 of Honor V8.

Uit de publicaties die eerder gedaan werden via Facebook en twitter had men kunnen zien dat het ging om de presentatie van de Honor 5C.

De harde kern van de Honor Ambassadeurs NL waren in Leiden bij elkaar gekomen om de lancering van de 5C “live” bij te wonen.

JPEG_20160620_185238

Na afloop van de Virtual Launch konden er nog vragen gesteld worden. Ook hierover waren de reacties erg wisselend. Sommige mensen vonden dit verhelderend, maar anderen gaven aan dat het ingestudeerd leek en er niet echt op vragen ingegaan werd.

De Virtual Launch is HIER nog terug te zien.

De Honr 5C heeft een metalenbehuizing. Is in 3 kleuren in Europa te bestellen. En heeft helaas geen vingerafdrukscanner.

5c

Het toestel heeft een full HD- scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het scherm is 5,2 inch groot. Het werkgeheugen is 2 gb en een intern geheugen van 16 gb, die uitbreidbaar is. Er wordt gebruikgemaakt van de eigen chipset, de HiSilicon Kirin 650. Met een maximale kloksnelheid van 2,0 GHz.

Indien je geen gebruik maakt van het uitbreidbare geheugen middels een micro SD-card, dan kan je gebruik maken van dual sim. Dus je hebt daarin de keuze, zoals we bij meerdere toestellen zien van Honor en Huawei.

Op de achterkant zit een 13 megapixel camera en aan de voorkant een 8 megapixel (selfie)camera.

De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh

De Honor 5C draait op Android 6.0 met daaroverheen de befaamde/beruchte EMUI 4.1

 

En deze Honor heeft een adviesprijs meegekregen van 199 euro. En is vanaf heden te bestellen via de Vmall, dit kan via onderstaande link.

#TeamHonorNL
 

%d bloggers liken dit: