Honor 5C komt naar Europa zonder vingerafdrukscanner?

De Honor 5C gaat naar Europa komen en wij worden daar blij van!

Dan wel zonder vinger afdrukscanner maar voor een mooi prijsje dat vooral de jeugd gaat aanspreken. De opvolger van de Honor 4x die 5,2 inch groot is en over een Kirin 650 octa core processor beschikt zal zeker goed aanslaan onder de groep mensen die een goede telefoon voor een leuke prijs zoeken. Verwacht wordt namelijk een prijs van ruim onder de 200euro. Als dat waar is hebben we een toestel dat met een batterij van 3000 mAh en een 13 megapixel op de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant + 16 gig intern en 128 extern (sd-kaart) zeker voorop gaat lopen ten opzichte van andere merken. De Honor 5c beschikt ook over 2 gig werkgeheugen, wat enigszins aan de lage kant is, maar toch goed genoeg om uit de voeten te komen bij dagelijks gebruik.

IMG_20160520_182022-150x150

Wel zien we dat de Honor 5c geen vingerafdrukscanner op de achterzijde heeft. Waarom men daar voor gekozen heeft is ons een raadsel, maar het zal waarschijnlijk met de prijs te maken hebben.

Beschikbaarheid

Volgens bronnen hebben wij vernomen dat de Honor 5C op maandag 20 juni aanstaande via de Vmall te bestellen is. Dit zou dan ook het product zijn waar we eerder deze week al over schreven.  Waarschijnlijk gaat het geheel virtueel gepresenteerd worden.

#TeamHonorNL
bron : Honor_news

%d bloggers liken dit: