Honor 5C! veel telefoon voor weinig geld.

Al enige tijd kijken wij uit naar maandag 20 juni aanstaande, dan word de Honor 5c via een live stream aan Europa voorgesteld.

Dit evenement zal via Facebook te bekijken zijn en mensen die Virtual Reality geweldig vinden zouden ook aan hun trekken moeten komen, aldus Honor.

De verwachte verkoopprijs van dit toestel zal waarschijnlijk rond de 150 euro liggen en kunnen wij rustig zeggen dat je veel telefoon voor je euro’s krijgt.

Wat krijg je dan?

De opvolger van de Honor 5x  heeft voor minder geld net iets meer te bieden dan zijn voorganger.

Zo is de processor net even iets sneller en draait deze op Android Marshmallow als je het toestel uit de verpakking haalt. Met twee cameras van 13 en 8 megapixel en met een schermgrootte van 5,2 inch zal dit toestel, die verder over een dual-sim beschikt, zeker bij de jeugd welkom zijn.

Lekker veel You-Tube filmpjes bekijken of gamen is geen groot probleem voor de 3000 mAh accu.

Verder zullen, buiten de prijs om, geen hele grote verschillen zijn.

Geen vingerafdruk scanner?

Nee! De Europese versie van de Honor 5c zal niet over een vingerafdruk scanner beschikken, wat de lage prijs zal verklaren.

Maar we zien toch foto’s opduiken waar een vingerafdruk scanner op te zien is? Wij hebben het idee dat deze versie met vingerafdruk scanner niet naar Europa aan zal doen.

download

 

De honor 5c met wel een vingerafdruk scanner zal waarschijnlijk later naar europa komen en misschien wel een andere naam meekrijgen en ook wel een ander prijskaartje.

Mocht je niet tot maandag aanstaande kunnen wachten? kijk hier naar een commercial van de Honor 5c.

 

Beleef jij samen met ons op maandag 20 juni om 15:00  het live event van de Honor 5c? Dat kan door middel van deze link.

Misschien kunnen we de Honor 5c al binnenkort bestellen via Vmall de online webshop van Honor.

#TeamHonorNL

 

2 gedachten over “Honor 5C! veel telefoon voor weinig geld.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: