Honor 5X Launch Party

Op 4 februari heeft Honor de Honor 5x gelanceerd voor Europa in München. Hier vind u het verslag van deze reis.

Door Honor Nederland waren er een aantal journalisten en 2 ambassadeurs uitgenodigd om vanuit Nederland mee te reizen naar dit event. ’s morgens moesten wij al op tijd op Schiphol zijn om naar München te vertrekken. De vlucht had geen vertraging en wij waren ruim op tijd in München. Hier moesten wij wachten op de bus die ons en een aantal andere groepen op kwam halen. Wij werden als eerst naar Café Park gebracht voor een lunch. Dit omdat wij wat te vroeg waren om al naar de event locatie te gaan. Hier konden wij ons alvast inschrijven voor de toegang tot de presentatie locatie. Hier waren al vele andere journalisten en Honor medewerkers uit andere landen van Europa aanwezig. Booy Beerling was iemand die veel mensen op de foto wilden zetten i.v.m. zijn speciale kapsel.

Hieronder ziet u het uitnodigingsbord bij Café Park en Booy Beerling.
dav

Er toen werd het tijd om naar de presentatie locatie te gaan. Omdat deze locatie erg dicht bij was ging iedereen daar lopend naar toe. De entree was erg duidelijk aangepast in Honor stijl.

dav

Hier was het druk omdat iedereen zijn jas en eventueel tas bij de garderobe af kon geven. Uiteindelijk was iedereen binnen.

sdr

Vlak voor de presentie mochten een aantal mensen al een foto maken van de AM175. Dit is de nieuwe Honor Hybrid Earphone. Wel onder strikte toezegging dat wij deze niet mochten bekend maken zolang deze nog niet was gepresenteerd op het podium. Dus hierdoor konden wij als ambassadeurs deze 2 foto’s snel op twitter zetten zodra deze bekend gemaakt werd op het podium. De headset ligt op de Honor 5x op de onderstaande foto’s.

dav

dav

En toen was het tijd om te starten met het event op het podium.

sdr

Dit was de show hoost van het event. Hierna kreeg de grote Chinese baas eerst het woord. Hij vertelde veel over de stand van zaken met Honor in de wereld als onderdeel van Huawei.
En toen was het tijd voor de onthulling van de Honor 5x waar wij allemaal op zaten te wachten. Dit begon met een mooie vonkenregen omdat de achterkant van de Honor 5x van metaal is.

mde

Ook werden de AM175 en de Honor 7 premium aangekondigd. De Honor 7 Premium is gelijk aan de Honor 7 maar dan met een snel lader en 32 GB i.p.v. 16 GB opslag. Een ook zal deze in de kleur goud leverbaar zijn. Wanneer de Honor 7 premium en de AM175 leverbaar gaan zijn en wat de prijs zal zijn is niet bekend gemaakt tijdens het event.

De gehele presentatie is hieronder te bekijken:

Het leuke filmpje over het maken van de Honor 5X kun je hieronder zien.

Na de presentatie wilde iedereen natuurlijk de telefoon zelf in de handen houden. En dat kon in de experience ruimte.
dav

dav

Ook was er per tafel waar 4 Honor 5x telefoons lagen ook een dame die deze telefoons in de gaten hielden en de telefoon konden ontgrendelen als deze geblokkeerd werd.
dav

Ook was er een kunstenaar bezig om een mooi kunstwerk te maken.
sdr

Ook hadden de ambassadeurs van Nederland weer een paar cadeautjes:
dav

sdr

sdr

Hier nog een foto van het doosje van de Honor AM175.
dav

Er waren hierna ook nog een aantal mensen die nog een mooie show gaven waarin zij goed waren en werd de avond afgespoten door een band. Hierna werd iedereen met bussen naar de juiste hotels gebracht. Na een goede nachtrust werd iedereen in groepjes weer opgehaald bij het hotel om naar het vliegveld te gaan. Om na een korte vlucht weer op Schiphol te landen. Hierna ging iedereen weer zijn eigen weg. Meer informatie over de 2 telefoons en de AM175 zulle binnenkort ook op deze website gaan verschijnen.

%d bloggers liken dit: