Honor 6+ Launch party (Nederlands)

Hierbij het verslag in het Nederlands:

Evenement voor de lancering van de Honor 6+

15 mei 2015, Westergasfabriek Amsterdam

Op 15 mei 2015 was het weer zover: Honor organiseerde weer een feestje vanwege de lancering van het nieuwste product van het merk: de Honor 6+.

De mensen die al bekend zijn met het nieuwe smartphone merk weten dat het niet zomaar een merk is: Honor vind de feedback van consumenten belangrijk en richt zich op service, prijs/kwaliteit en lifestyle.

Om zoveel mogelijk consumenten te ontmoeten en persoonlijk te woord te kunnen staan organiseert Honor af en toe een feestje.

De lancering van de Honor 6+ was natuurlijk ook weer een reden voor een feestje en daarom werd de ”Unie”, Westergasfabriek in Amsterdam afgehuurd.

Waar is de ingang?

De ingang

Zoals ik inmiddels gewend ben van Honor is er altijd veel aandacht voor de locatie, 100 days of Honor was in het Bethaniënklooster aan de Wallen.

Persoonlijk vond ik de Unie beter passen bij Honor, het was een vrij donkere ruimte met een echte authentieke ”industrial design” look.

Het werd ietsjes minder donker gemaakt door de verlichting die speciaal voor Honor leek uitgekozen: de hele locatie werd verlicht door blauwe lampen. Hierdoor kwam de locatie natuurlijk nog meer tot zijn recht.

Enkele foto´sDe voorbereidingen begonnen al vroeg in de middag maar vanaf 19u werden de gasten ontvangen. Deze gasten bestonden uit pers, mensen van techwebsites en natuurlijk Honor fans. Iedereen die lid is van de Honor Club was uitgenodigd. Inschrijven voor de Honor Club kan via deze link: Honor Club

Eenmaal aangekomen op locatie was het natuurlijk tijd om rond te kijken en lekker te kletsen. Aangezien ik lid ben van het Honor supportforum op androidworld.nl kwam ik natuurlijk wat bekende mensen tegen. 1 van die mensen was André de Raad en die had speciaal voor Honor een schaal gemaakt.

Zie hier het fantastische resultaat: In de handen van Dimitry Vleugel.

De schaal met de Honor 6+ en het specificatiekaartje

Honor hecht veel waarde aan zijn fans en probeert een feestje dus zo leuk mogelijk te maken. Er was goede catering in de vorm van een bar en dames die onder andere met gefrituurde garnalen en hamburgers rondliepen. Natuurlijk was er ook aan entertainment gedacht, er waren verschillende game kasten en een airhockeytafel. Natuurlijk waren er ook vele Honor toestellen aanwezig. De muziek werd geregeld door een DJ.

Het populairste was iets heel bijzonders. Je mocht een Honor Holly gooien in een speciaal ingerichte ruimte.
Het was de bedoeling om de Honor Holly zo hard mogelijk langs de snelheidsmeter te gooien. De winnaar haalde een snelheid van 58mph(93kmh).


De velen worpen begonnen uiteindelijk zijn tol te eisen, zie hier een foto van de Holly waarmee gegooid werd.

Natuurlijk moest er ook presentatie zijn van Honor en de 6+, deze presentatie werd gehouden door Dimitry Vleugel en Kamlesh Gayadien.

Dit ging zoals verwacht over de Honor 6+. De Honor 6+ is een premium high end toestel maar zonder de high end prijs. Ik ben niet anders gewend van Honor! De 6+ beschikt onder andere over een fantastische camera, een aluminium behuizing en een achterkant die uit 6 lagen bestaat. De uitgebreide reviews zullen zeer binnenkort volgen.

Dimitry en Kamlesh tijdens de presentatie

Na de presentatie kon iedereen te woord gestaan worden en ging het feestje weer verder. Er werd druk gebruik gemaakt van de entertainment en de sfeer zat er goed in. Helaas komt aan alles een eind en uiteindelijk werd het dus tijd om af te ronden. Ik denk dat ik voor iedereen mag zeggen dat we kunnen terugkijken op een fantastische avond.

Hier is een videosamenvatting van de avond

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MqUlS8moYjM&w=560&h=315]

De informatiepagina van de Honor 6+: http://hihonor.nl/nl/pages/products/honor6plus

Ik hoop dat Honor nog veel meer fans krijgt en dat we deze fans terug gaan zien op toekomstige feestjes en evenementen.

Honor for the brave!

Met vriendelijke groet,

Booy Beerling
Honor supporter en ambassadeur

%d bloggers liken dit: