Honor 6X: Nieuwe specificaties en verschijningsdatum?

Vandaag lazen wij op honornews.de een bericht over nieuwe specificaties van de Honor 6X en de mogelijke datum van lancering in China.

De specificaties:
De Honor 6X is de opvolger van de Honor 5X. De codenaam zou “Berlin” zijn. Het eerste model dat TENAA (de Chinese keuringsinstantie) al een keer heeft laten zien was met model nummer: BLN-AL10. De nieuwste versie heeft modelnummer BLN-TL10. Deze mogelijke Honor 6X draait op Kirin 650 octacore processor. De accu zou 3340 mAh groot zijn en QuickCharge (snelladen) ondersteunen met een adapter op 5V/2A. Het werkgeheugen zou 3GB zijn en de opslag zou nu 32GB zijn tegenover de 16GB die eerder gemeld was. Het display zal waarschijnlijk 5,5″ groot zijn en een resolutie van 1080×1920 hebben. Dus full HD. De dubbele camera zou 12MP en 2MP zijn op de achterzijde, waarom deze verschillend zijn of deze keuze gemaakt is is nog niet duidelijk. De camera voor de selfies aan de voorzijde is 8MP.

honor6x_bf_hn01

Verschijningsdatum:
Volgens insiders zou de Honor 6X in China op 18 oktober gelanceerd gaan worden. Wanneer en of de telefoon in Europa gelanceerd gaat worden is nog niet helemaal zeker. Maar het ligt in de verwachting dat dit in het eerste kwartaal van 2017 zal zijn.
Of de Europese versie dezelfde specificaties gaat krijgen is ook nog niet helemaal duidelijk. Er zijn vaak wel wat verschillen tussen de Chinese en Europese versie. Daarom is het niet verstandig om deze telefoon in China te gaan bestellen. Er kunnen kleine verschillen zijn waardoor deze niet goed werkt op de Europese mobiele netwerken (ondersteuning voor 3g/4g) en ook kan het zijn dat de Nederlandse niet helemaal ondersteund wordt. Ook krijgen de Chinese telefoons vaak geen updates naar nieuwe versies van Android in tegenstelling tot de Europese versie.

Bron: honornews.de (Tekst is in het Duits)
Eerdere informatie over de Honor 6X bij ons: TENAA kondigt Honor 6x aan

Update 27-9: Een wijziging in de camera aan de achterzijde.

%d bloggers liken dit: