Honor 8C met grote batterij aangekondigd

Honor doet het goed. De dochter onderneming van Huawei presenteert toestellen bijna sneller als de bakker brood kan bakken. Zo is gisteren de Honor 8C gepresenteerd. Dit toestel dat uiterlijk sterk op de Honor Play lijkt, heeft aan de binnen zijde toch wel een paar veranderingen mee gekregen.

 

Honor 8C

Honor 8C

De Honor 8C heeft een 6,25 inch groot LCD-display met een HD+ resolutie van 1520×720 pixels met een 19:9 body ratio. De batterij is is maar liefst 4000 mAh groot waardoor je toch meer als een dag van het toestel kan genieten zonder deze tussentijds te moeten op laden. Het opladen geschied door de Quick Sharge technologie welke door Huawei zelf is ontworpen.

Het werkgeheugen waarover het toestel beschikt is 4GB RAM in combinatie met 32GB of 64GB intern geheugen. Verder kan er gekozen worden om van de dual-sim gebruik te maken of in plaats van 1 simkaart een SD-kaart tot 256GB te plaatsen. Verder heeft Honor ervoor gekozen om een Snapdragon 632 chipset octa-core processor in de Honor 8C te plaatsen wat resulteert in goede prestaties met lage energie verbruik. Deze chipset is geklokt op 1,8 HGz.

Op de achterzijde van de Honor 8C zit een 13 en een 2 megapixel AI camera en een 8 megapixelcamera voor de selfies op de voorzijde.

 

Honor 8C

 

Aurora Blue, Platinum Gold, Nebula Purple en Black zijn de kleuren waarin de Honor 8C te bestellen zal zijn. Of en wanneer dit toestel naar Nederland zal komen is nog maar de vraag. Tevens is er nu nog geen info bekend over de prijs wat men voor dit toestel zou moeten neerleggen.

Standaard beschikt de Honor 8C over Android 8.1 Oreo in combinatie met EMUI 8.0 maar naar verwachting snel de update naar Android Pie ontvangen.

bron: gizchina

%d bloggers liken dit: