Honor 9 update, geen nieuwe functies

Er zijn Honor 9 gebruikers die op Twitter vermelden dat zij een melding ontvangen dat er een update voor de Honor 9 is te downloaden. Deze update vervangt de beveiligingspatches, herstelt bugfixes maar brengt verder geen nieuwe functies met zich mee.

Toch even een back-up maken…..

Hoewel deze update die je vanzelf op je Honor 9 kan verwachten normaal geen invloed heeft op het behouden van je intern geheugen. is het toch aan te bevelen om een back-up te maken.

Het maken van een back-up  kan je doen door de onderstaande afbeelding te drukken en de applicatie te downloaden. Deze door Huawei uitgebrachte applicatie zorgt ervoor dat al je gegevens veilig worden opgeslagen en desgewenst weer terug naar je smartphone gekopieerd kunnen worden.

 

klik op de afbeelding om de Huawei back-up applicatie te downloaden.

 

Ondanks dat er al berichten binnenkomen van Honor 9 bezitters dat zij de update ontvangen, kan het nog een geruime tijd duren voordat jij de update kan verwachten. Want deze update zal zoals gewoonlijk in fases worden verdeeld.

Zoals vermeld zal deze update niet heel veel met het toestel doen. De update is 406 MB groot, zal de beveiligingspatches naar mei 2018 brengen wat de veiligheid van het toestel verbeterd.

Deze update heeft  STF-L09 8.0.0.366 (C432) als buildnummer. verder blijft Android in versie ongewijzigd.

 

Honor 9 update

 

Hierboven een afbeelding van zoals de C432 update er uitziet wanneer je deze op je toestel mag ontvangen.

bron: Honornews

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: