Honor band 6 en nieuw magicbook Pro

Honor band 6

We schreven al eerder over de Honor band 6

We hebben nu te horen gekregen via een twitter bericht van de Global PR manager Bhavya dat de band 6 wereld wijd beschikbaar wordt.

In dit twitter bericht wordt ook een nieuwe magicbook pro genoemd!

Nieuwe magicbook Pro

In tegenstelling tot de vorige HonorBook die werd aangedreven door de AMD Ryzen 5 4600H-processor, verschuiven de nieuwe modellen naar Intel. Het apparaat wordt aangedreven door de Intel Core i5 10210U-processor en NVIDIA GeForce MX350 GPU.

De laptop beschikt over een 16,1-inch scherm dat wordt geleverd met een Full HD-paneel met 100% RGB-dekking. Intern heeft het apparaat 16 GB RAM en 512 GB NVMe voor opslag. Er is ook een pop-upwebcam voor videogesprekken. Wat betreft de poorten, het apparaat heeft drie USB-A-poorten, een USB-C-poort en een enkele HDMI-aansluiting, samen met de gebruikelijke 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

De laptop wordt ook geleverd met een vingerafdruksensor die ook dienst doet als aan / uit-knop van de computer. Wat de levensduur van de batterij betreft, beweert HONOR meer dan 11 en een half uur uptime te bieden na één keer opladen, dankzij de 56Wh-batterij.

Honor bevat ook een 65W-stroomadapter, die belooft 50 procent opladen in ongeveer 30 minuten te bieden. Hoewel HONOR de lancering van beschikbaarheid nog niet heeft bekendgemaakt, wordt bevestigd dat het geprijsd is op $ 1.000 (ongeveer 820 euro)

Waarschijnlijk zullen we meer zien bij de CES2021

Deze zal gehouden worden van 11 januari tot 14 januari.

Bron: chizmochina

%d bloggers liken dit: