HONOR Band 6 vs HONOR Watch ES

HONOR band 6 vs HONOR Watch ES

Zoals je kunt begrijpen, is het een vergelijkingspost, maar deze twee fitnesstrackers hebben zoveel gemeen dat het erg moeilijk is om verschillen te vinden. Ik gebruik beide apparaten nu al een tijdje en heb enkele verschillen gevonden, sommige zijn erg klein, maar hier zijn ze.

Ik heb zes verschillen opgesomd, laten we beginnen

Het belangrijkste onderdeel van een fitnesstracker is hoe deze activiteit bijhoudt. De Honor Watch ES heeft duidelijk het voordeel omdat hij meer trainingsmodi heeft dan de Honor Band 6. En het coolste is dat er ook geanimeerde trainingen zijn in de HONOR watch ES, ik gebruik ze echt in mijn dagelijkse trainingsroutine thuis. Terwijl Honor Watch ES 96 trainingsmodi heeft, bevatten de tien sporttypes van Honor Band 6 er slechts tien, die de meest voorkomende zijn, zoals hardlopen binnen en buiten, zwemmen, elliptisch, enz.

Als we het hebben over het ontwerp van zowel het horloge ES als de Band 6, ze zijn echt strak en stijlvol en zien er goed uit om de pols.Je kunt ze allemaal kiezen vanuit het perspectief van de grootte. Honor Band 6 is kleiner en licht in gewicht omdat het een band is in vergelijking met het horloge.

Honor Band 6 heeft aan de rechterkant een HONOR-logo gegraveerd dat ontbreekt op het HONOR-horloge ES.

AOD, Always-on-display, of je kent het misschien onder de naam van de stand-by wijzerplaat, wat een zeer aantrekkelijke eigenschap is van het HONOR horloge ES en het is afwezig op de HONOR Band 6. Het display is de grootste upgrade van de band 6 en AOD ziet er echt goed uit op grote schermen, maar helaas kunnen we het niet vinden op Band 6.

Ik hoop dat ze het in toekomstige updates zullen overwegen.

De Honor Watch ES heeft een groter scherm met een hogere resolutie. Het heeft een 1,64-inch AMOLED-aanraakscherm met een resolutie van 456 x 280 aan de andere kant HONOR Band 6 heeft een 1,47-inch AMOLED-aanraakscherm met een resolutie van 194 x 368, het is klein in vergelijking met het HONOR-horloge ES, maar voor een band is dit een geweldig en enorm scherm.

Dit is een groot verschil, beide hebben vijf helderheidsniveaus om van in te stellen, maar HONOR Watch ES heeft ook een omgevingslichtsensor, waarmee de helderheid automatisch kan worden gewijzigd. Als u Band 6 gebruikt, moet u de helderheid wijzigen, afhankelijk van of u zich binnen of buiten bevindt.

Beide fitnesstrackers hebben dezelfde batterijcapaciteit, maar het grotere display van de Watch ES zorgt ervoor dat de batterijduur korter is. Honor Band 6 biedt ons een normaal gebruik van 14 dagen, terwijl we op de horloge ES een batterijback-up van 10 dagen krijgen.

Nog een zo voor de hand liggend verschil is de prijs, maar dat is echt geen verschil, zelfs het prijsverschil van deze twee apparaten maakt alle verschillen die ik hierboven noemde ongeldig, omdat het een vergelijking is tussen een smartwatch en een fitnessband en beide perfect op hun plaats zitten .

HONOR horloge ES is een goede zakvriendelijke, functionele smartwatch en de HONOR Band 6 biedt ons een geweldige prijs-prestatieverhouding.Als je Honor Band 6 kiest, zul je relatief weinig missen voor een heel lagere prijs.

Bron: https://community.hihonor.com/global/topicdetail/topicId-69606/commentId-716209

%d bloggers liken dit: