Honor Magic: over magic gesproken……

 

Honor toestel zonder schermranden en fysieke knoppen.

Op 16 december aanstaande zou er een nieuw Honor toestel gepresenteerd gaan worden. Het zou gaan om de Honor Magic, Dit toestel zou wel eens één van de eerste kunnen zijn zonder schermranden en fysieke knoppen. Elk smartphone heeft schermranden, ook wel bezels genoemd. Het schijnt dat Honor een manier heeft gevonden om deze tot een minimum te beperken zodat het hele oppervlak tot scherm behoord en er dus (bijna) geen randen zijn.

Fysieke knoppen.

Ook gaan er geruchten ter ronde dat de Honor Magic over geen fysieke knoppen beschikt, dat wil zeggen dat er geen knoppen op het toestel aanwezig zullen zijn welke ingedrukt kunnen worden om bijvoorbeeld het toestel te actieveren of het volume te regelen. Hoe Honor dit heeft opgelost om deze acties wel te kunnen uitvoeren is nog niet bekend, en of er een fysieke vingerafdrukscanner op de achterzijde van het toestel bevind is ook niet gevonden op één van de gelekte foto’s. Misschien bevind deze wel aan de voorzijde op het scherm, waar men door het scherm aan te raken het toestel ontgrendeld. Heel veel verder is er over de Honor Magic nog niet bekend, en zullen wij de lancering volgende week moeten afwachten.

 

Honor magic

Niet naar Europa?

Zoals gezegd zal Honor de Honor Magic op 16 december gaan presenteren in China en zal deze gezien het verleden dan ook eerst alleen in China te verkrijgen zijn. En het is nog maar de vraag of de Honor Magic Europa zal aandoen.

#TeamHonorNL

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: