Honor Magic, rand tot rand concept zonder Android OS

Honor Magic, rand tot rand concept en zonder Android

As we speak word er in China een nieuw Honor toestel gepresenteerd. De Honor Magic waar we van de week al eerder een artikel over schreven zal een heel ander toestel worden dan als we gewend zijn. Honor heeft bij de Honor Magic er voor gekozen voor een “Rand tot rand”concept, wat wil zeggen dat de randen of wel bezels tot een minium zijn ontworpen. Maar er is nog meer Magic aan deze smartphone, de Honor Magic beschikt namelijk over een eigen OS. Dat wil zeggen dat dit toestel niet over Android beschikt maar er wel compatible er mee is. Hier zullen we later meer over vertellen.

To the future

Drie jaar geleden liet Honor voor het eerst alle smartphone gebruikers kennis maken met design en hoge kwaliteit producten. Met de Honor Magic gaan ze “To the  future” dat wil zeggen dat dit magische toestel zo ontwikkeld is dat het gebruik er van ons leven nog een stukje gemakkelijker maakt.

De Honor Magic zal als je deze uit je broekzak pakt uit zichzelf oplichten en deze zal zich automatisch weer vergrendelen als het terug wordt gestoken in de broekzak. De ontvangen notificaties worden alleen getoond als het scherm jouw gezicht herkend en verder zal de Honor Magic uit zichzelf herkennen wanneer het donker is en de zaklamp ontsteken. Over alle andere coole functies zullen wij later op in gaan en er een artikel hierover gaan schrijven.

 

alt- magic

Specificaties en uiterlijk

Over het uiterlijk van de Honor Magic kunnen we duidelijk zijn, deze is vernieuwend en toch weer niet helemaal…… eerder vermelden wij dat er geen fysieke knoppen op het toestel zouden bevinden maar op de afbeeldingen die ons is toegezonden zitten deze er wel.

De Honor Magic zal over een 5,09 inch 2560 x 1440p full HD display met 16M kleuren 577PPI, 2K AMOLED curved screen beschikken. Zoals gezegd draait het toestel op het nieuwe Honor Magic Live OS maar is wel compatible met Android 6.0

Het geheel word aan gedreven door Huawei Kirin 950 Octa-Core processor en een 2900 mAh (typical) batterij, en nu denk je van WAT! 2900 mAh? Dat gaat niet goed, maar Honor heeft een nieuwe oplaad-technologie ontwikkeld waarmee het toestel in minder dan 20 minuten tot 70% zal opladen en in 10 minuten tot 40%.

Het geheugen van de Honor Magic is 64GB ROM en 4GB RAM waardoor we kunnen stellen dat dat een goede keuze is waarmee we uit de voeten kunnen. 

 

alt-honor magic

145 gram weegt de Honor Magic inclusief batterij en heeft een afmeting van 146,1 x 69,9 x 7,8. Helaas zal de Honor Magic tot nu toe alleen in China te verkrijgen zijn, en of dit toestel Europa zal aandoen in de toekomst is nog afwachten.

We zullen nog veel over dit toestel zullen horen, en nog vele artikelen over schrijven.

#TeamHonorNL

 

 

%d bloggers liken dit: