Honor Note 10: 6,95 inch groot en een reuze batterij

Vannacht is in China de Honor Note 10 gepresenteerd. Dit toestel is 6,95 inch groot en heeft een batterij van 5000 mAh.  Wat je allemaal moet weten over de  Honor Note 10 lees je hieronder.

 

Honor Note 10

Honor Note 10

Het toestel is 6,95 inch groot en er kan daarom bijna niet meer gesproken worden over een smartphone. Met deze afmeting betreft het een phablet. Toch schijnt als je de Honor Note 10 in de hand vasthoud niet het gevoel geven dat het hier een “te” groot toestel betreft.

De resolutie van het Amoled-scherm is weer 2220 x 10880 pixels, maar ondersteund HDR-10 om compatible video te bekijken.

De body van de Honor Note 10 is gemaakt van glas die dezelfde uitstraling zou hebben als de Honor 10 terwijl het chassis van aluminium is gemaakt. Mede door de zeer dunne schermranden is de Honor Note 10 gemakkelijk te hanteren. Dit toestel beschikt niet over de welbekende “notch” of uitsparing op het scherm.

 

Kirn 970

 

De Honor Note 10 wordt geleverd met de uit eigen fabriek afkomstig Kirin 970- chipset. Dit terwijl dat er tijdens de IFA in Berlijn de Kirin 980-chipset waarschijnlijk zal worden aangekondigd.

Deze chipset gaat gebruik maken van vloeibare koel-oplossing (om het toestel te koelen) die door de maker de naam “de negen” heeft gekregen omdat deze bestaat uit acht lagen dissipatie en een negende is in wezen een PC-kwaliteit vloeistof-gekoelde pijp die 41% beter warmtebeheer belooft, wat op zijn beurt 10 ° betekent C lagere temperaturen onder belasting. Dat is niet al te arm als deze cijfers kloppen.

Deze chipset zal in combinatie met 6 GB of 8 GB werkgeheugen te verkrijgen zijn. Ook is er keuze als het op interne opslag aankomt. Zo is er keuze op het 6 GB model uit 64 gb of 128 GB interne opslag. Het model met de 8 GB chipset zal standaard over 8 GB intern geheugen beschikken. En waar wij ook vrolijk van worden is dat er een mogelijk is om het geheugen is uit te breiden met een SD-kaart. Wel gaat dit dan ten koste van één van de dual-sim functionaliteit.

 

Honor Note 10

 

Op de achterzijde van de Honor Note 10 zit een 24 megapixel f/1,8 hoofdcamera, welke wordt bijgestaan door een 16 megapixel f/1,8 secudaire eenheid. De voorkant gerichte camera is voorzien van 13 megapixels met f/ 2,0. Ook is AI software aanwezig voor de scène- herkenning en andere AI functies beschikbaar.

Op het toestel staat Android 8,1 Oreo met EMUI 8,2, dit geheel wordt aangedreven door een 5000 mAh grote batterij die gelukkig ook Super-Charge ondersteunt.

De Honoer Note 10 gaat te bestellen zijn inde kleuren Midnight Black en Phantom Blue en is in China al te pre-ordenen en de verzendingen zouden al op 1 augustus starten.

De Honor Note 10 6GB / 64GB-model gaat $ ​​409 kosten, het 6GB / 128GB-model kost $ ​​468, terwijl de krachtigste variant met 8GB RAM en 128GB van opslag is geprijsd op $ ​​527.

Of dit toestel ook naar europa zal komen is nog afwachten. Wel staat er iets te gebeuren tijdens de IFA in Berlijn aanstaande augustus. We wachten rustig af en zullen jullie zeker op de hoogte houden zodra er nieuws is.

 

 

%d bloggers liken dit: