Honor Note 9 te zien op foto

In Augustus 2016 had Honor voor Chinese Markt de Honor Note 8  aangekondigd met een 6.6 inch scherm. Ondertussen is er ook al een foto opgedoken van de vermoedelijke opvolger: de Honor Note 9.

Honor Note 9

De geruchten rondom de opvolger van de Honor Note 8 zijn begonnen. Zo worden op internet afbeeldingen verspreid van de Honor Note 9. De Honor Note 8 was maar liefst 5.3 miljoen keer in de eerste week pre-orderd in China. Het zou ons dan ook niets verbazen als er een opvolger van de Honor Note 8 zou komen.

Specificaties

Volgens de geruchten zou de Note 9 een geüpgrade Kirin Chipset krijgen. Het vorige toestel had intern een Kirin 955 chipset waarbij de Note 9 een Kirin 960 chipset zal gaan krijgen. De schermresolutie  van de Note 9 zou hetzelfde zijn als zijn voorganger, namelijk  2560 bij 1440 pixels. Verder zien we terug dat de Note 9 op de achterzijde een dubbele camera setup zal krijgen. Waarbij de Note 8 nog een enkele camera had. Wij denken dat deze camera setup, net als bij de Huawei P10 en Mate 9 in samenwerking met Leica zullen zijn gemaakt.

Prijs en beschikbaarheid

De Honor Note 8 was vorig jaar niet door Honor naar Europa gebracht. We denken daarom niet dat de Honor Note 9 naar Europa zal komen. De Honor Note 9 was vorig jaar in verschillende varianten verkrijgbaar in China voor omgerekend €310 tot €380. We zullen jullie op de hoogte houden als Honor toch besluit dit toestel in Europa uit te brengen.

 

#TeamHonorNL

 

Bron: Androidworld

%d bloggers liken dit: