HONOR play 5t

Een nieuwe Honor Play

HONOR heeft in China een nieuwe play versie gelanceerd, namelijk de Honor Play 5T Life.

Deze heeft een met 6,6-inch display, 13 MP quad-camera’s en 6000 mAh-batterij

Het is de opvolger van de Honor Play 4, deze is in Europa niet gelanceerd. We verwachten dat de nieuwe play versie ook Europa niet zal bereiken helaas.

Honor Play 5T Life specificaties en functies

De Honor Play 5T Life heeft een 6,6-inch IPS LCD HD + -scherm met een druppelvormige inkeping. Voor selfies heeft het een camera aan de voorkant van 8 megapixel en heeft het een aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner.

De Helio P35- chipset en 6 GB RAM voeden de Honor Play 5T Life. De telefoon wordt geleverd met 128 GB intern geheugen en een hybride simkaart voor het toevoegen van een microSD-kaartsleuf voor extra opslag. Het draait op Magic UI 4.0 gebaseerd Android 10 OS.

Aan de achterkant van de play 5t life bevind zich 33n quad-camerasysteem met een 13 megapixel primaire camera, een 5 megapixel ultrabrede sensor, 2 megapixel macrocamera en een 2 megapixel dieptesensor.

Het wordt ondersteund door een grote batterij die snel opladen van 22,5 W ondersteunt.

De andere functies die op het apparaat te vinden zijn, zijn onder meer dubbele 4G VoLTE, Wi-Fi 802.1 b / g / n, Bluetooth 5.1, GPS, USB-C en een 3,5 mm audio-aansluiting.

Wat zit er nog aan te komen

Waarschijnlijk zal er ook een Honor Play 5 uitkomen in mei.

Er is ook sprake van een Honor 50 met een mediatek D1200 die volgende maand uit zal komen en een 50pro die uit zullen komen in juli met een Snapdragon processor. Maar veel is daar nog niet over bekend en de geruchten zijn niet echt voor waar aan te nemen. Als we daar meer over te weten komen zal je dat bij ons natuurlijk wel lezen.

Bron: chizmochina en Twitter

%d bloggers liken dit: