Honor (Play) debuteert met nieuwe technologie

Volgende maand zal Honor in Beijing de Honor Play gaan presenteren. Nu is dat niet heel groot nieuws, want de toestellen vliegen je om de oren de laatste tijd. En de kans bestaat dat de Honor Play niet eens in europa verkocht gaat worden.

Maar wat wel bijzonder is aan de teaser die op Weibo verscheen, is dat de Honor Play over baanbrekende technologieën zal beschikken.

Honor Play

Zoals altijd is er nog niet heel veel bekend over deze nieuwe technologie waarover de Honor Play zal gaan beschikken. En is Honor zeer terughoudend met het verstrekken van gegevens. Met gamers als doelgroep zou dit nieuwe toestel door de nieuwe technologie snel en zware games makkelijk aan moeten kunnen. Een deel van de veranderingen zou zijn gericht op het verbeteren van beeldvormingsmogelijkheden en zal de nadruk van de AI op 4D-gaming liggen . Ook zal de Honor Play als High-end toestel worden gepresenteerd volgende maand.

De nieuwe technologieën zijn door moederbedrijf Huawei ontwikkeld en de verwachting is dat Huawei deze technologieën eerst in de Honor toestellen zal gaan toepassen.

Veel meer valt erover dit toestel met haar nieuwe geïmplanteerde technologie niet te vermelden. Wel zullen wij uiteraard deze technologie goed in de gaten houden.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: