Honor Play is gelanceerd

Vandaag is, zoals we al eerder gemeld hebben, de Honor Play aangekondigd.

Het lijkt er op dat de Honor Play op dit moment alleen uitgebracht gaat worden in China. De Honor play is gelanceerd voor de gamer die wil spelen op zijn telefoon. Er werd aangegeven dat het voor 4D gaming is. Dit zou inhouden dat de games op de telefoon nog realistischer  overkomen en er ook een trilfunctie aanwezig is. Veel sites melden het volgende: “4D gaming experience with real-time recognition of the game scene that vibrates the phone to intelligent match up to 30 different senses promising more realistic game scene experience.”

Het display is 6,3 inch groot, waarbij een notch aanwezig is. (Beeldverhouding 19:9) Het scherm is full HD+. Aan de achterzijde vinden we 2 camera’s, zoals we bij vele andere toestellen ook zien. Een camera met 16MP en een camera met 2MP. Aan de voorkant zit een 16MP camera.

Onder de zogenaamde motorkap zit de eigen processor van Huawei, de Octa-Core Huawei Kirin 970 met GPU Turbo. De Honor Play heeft een 3750 mAh accu. Qua geluid wordt gesproken over 3D Game Sounds en 7.1 kanaals-virtualisatie.

Ook bij dit toestel zal de fingerprint niet ontbreken. Deze zit op de achterkant van het toestel.

Het toestel is in China waarschijnlijk in 2 varianten verkrijgbaar. Met 4GB en met 6GB RAM. Het heeft een dubbele SIM, zoals we gewend zijn. De Honor Play heeft een intern geheugen van 64GB en is uitbreidbaar tot 256GB.

De Honor PLay zal draaien op Android 8.1, met daaroverheen hun eigen schil, EMUI 8.2.

Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, paars en binnenkort rood.

Al met al weer een mooi toestel die de dochter van Huawei uitbrengt. Helaas is deze telefoon (voorlopig nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Omgerekend kost dit toestel ongeveer 265 euro voor de 4GB RAM versie en voor de 6GB versie ongeveer 320 euro.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: