Honor Play komt naar Nederland!

De honor Play is vorige maand gelanceerd en komt naar Nederland!

<update, de honor play is in Nederland te koop>

 

De gaming telefoon van honor, de Honor Play, die is gelanceerd vorige maand. Komt 3e kwartaal naar Nederland heeft de PR manager van honor aan ons bevestigd.

Specifieke datum is nog niet bekend, maar dat horen we als die bekend is en dit zullen we met jullie delen.

Meer over de honor Play

De Honor play is gelanceerd voor de gamer die wil spelen op zijn telefoon. Er werd aangegeven dat het voor 4D gaming is. Dit zou inhouden dat de games op de telefoon nog realistischer overkomen en er ook een trilfunctie aanwezig is. Veel sites melden het volgende: “4D gaming experience with real-time recognition of the game scene that vibrates the phone to intelligent match up to 30 different senses promising more realistic game scene experience.”

Het display is 6,3 inch groot, waarbij een notch aanwezig is. (Beeldverhouding 19:9) Het scherm is full HD+. Aan de achterzijde vinden we 2 camera’s, zoals we bij vele andere toestellen ook zien. Een camera met 16MP en een camera met 2MP. Aan de voorkant zit een 16MP camera.

Onder de zogenaamde motorkap zit de eigen processor van Huawei, de Octa-Core Huawei Kirin 970 met GPU Turbo. De Honor Play heeft een 3750 mAh accu. Qua geluid wordt gesproken over 3D Game Sounds en 7.1 kanaals-virtualisatie.

Ook bij dit toestel zal de fingerprint niet ontbreken. Deze zit op de achterkant van het toestel.

Het toestel is in China waarschijnlijk in 2 varianten verkrijgbaar. Met 4GB en met 6GB RAM. Het heeft een dubbele SIM, zoals we gewend zijn. De Honor Play heeft een intern geheugen van 64GB en is uitbreidbaar tot 256GB.

We houden je op de hoogte wanneer de launch van de telefoon is en wanneer die in de webshop ligt

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: