Honor Play toch naar europa

Bij de presentatie van de Honor Play eerder deze maand was het de grote vraag voor ons of dit toestel ook europa zou aandoen. Zoals het er nu naar uit ziet zal de Honor Play toch naar europa komen.

Een bedrijfsleider heeft gezegd….

Xiaoyu Zhang, bedrijfsleider van Honor in het midden-Oosten en Afrika heeft te kennis gegeven dat de Honor Play gaming telefoon een wereldwijde lancering zal krijgen.

Honor speelt met het uitbrengen van de Honor Play in op de jonge generatie die graag snelle en zware games willen spelen op een smartphone. Volgens Xiaoyu Zhang zal wereldwijde lancering al eind augustus plaatsvinden, maar een specifieke datum is (nog) niet bekend gemaakt.

Zoals vermeld is de Honor Play de nieuwste game gerichte smartphone die nog niet zo lang geleden werd gepresenteerd. En de verwachting is dat de concurrentie niet lang op zich zal laten wachten om ook deze doelgroep te voorzien van soortgelijke smartphones.

Honor Play

Xiaoyu Zhang heeft geen specifieke lanceringsmarkten onthuld. En we weten dat Honor ook buiten europa zeer actief is. In continenten als Azië, Midden-Oosten en Noord-Amerika is het merk sterk aanwezig. Dus dit nieuws wil niet garanderen dat de Honor Play straks ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.
Maar het toestel zal uiteraard meer dan welkom zijn, zeker gezien dat het merk steeds meer bekend staat voor het maken van zeer goede smartphones voor een lage prijs.
%d bloggers liken dit: