HONOR PocketVision

 

PocketVision

Er zijn veel mensen die een “HONOR gelooft in het altijd streven naar innovatie; het creëren van baanbrekende technologieën die een positieve impact hebben op de wereld,” aldus George Zhao, Directeur van HONOR. “Door gebruik te maken van de kracht van next-generation AI-mogelijkheden en de professionele cameratechnologie van de HONOR 20 en HONOR 20 PRO, geeft PocketVision mensen met visuele beperkingen een draagbaar, betaalbaar alternatief voor andere leeshulpmiddelen op de markt. Met het uitbrengen van deze app hoopt HONOR een verbeterde leeservaring te bieden aan mensen over de hele wereld. Hierdoor ervaren mensen met minder gezichtsvermogen een groter onafhankelijkheidgevoel en krijgen ze het vertrouwen hun passies te volgen.”visuele beperking hebben, volgens de wereldgezondheidorganisatie ongeveer 1.3 miljard.
Honor wil deze mensen helpen.

Een AI-aangedreven app die het lezen makkelijker maakt voor mensen met visuele beperkingen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie leven ongeveer 1,3 miljard mensen met een vorm van visuele beperking.HONOR heeft de handen ineen geslagen met RNIB (Royal Nationl Institute of Blind People) en Eyecoming.

Samen hebben ze de app PocketVision uitgebracht.

PocketVision beschikt over drie hoofdmodes die mensen helpen om beter te lezen.

  • Tekst-naar-Spraak Modus; deze modus wordt mogelijk gemaakt door HONOR HiAI en Optical Character Recognition (OCR) technologie en zorgt voor een sneller en nauwkeuriger proces dat beelden naar tekst omzet.
    Vervolgens wordt de tekst uit boeken, documenten, menu’s etc. moeiteloos voorleest.
  • Zoom-In Modus; deze modus maakt gebruik van de 48MP quadcameralens en de 8MP telelens1 voor ultra-helderheid van de HONOR 20 PRO.
    De gebruiker kan met de volumeknoppen inzoomen op de tekst. Hierdoor wordt zelfs het kleinste lettertype groter, beter leesbaar en minder wazig.
  • Negatieve Beeld Modus; deze modus biedt een reeks kleurenfilters om tekst te versterken.
    Dit verbetert het contrast van gedrukt materiaal voor mensen die moeite hebben om bepaalde kleuren te zien.

Voor de HONOR 20 en HONOR 20Pro

PocketVision gebruikt de kracht van HONOR’s AI (kunstmatige intelligentie) en de onovertroffen quadcamera technologie van de HONOR 20 en HONOR 20 PRO om een draagbaar en betaalbaar alternatief te bieden voor andere tekstvergroters en typoscopen die momenteel op de markt zijn. Hierdoor wordt een betere leeservaring voor mensen over de hele wereld gerealiseerd.

Directeur van Honor George Zha zei:

“HONOR gelooft in het altijd streven naar innovatie; het creëren van baanbrekende technologieën die een positieve impact hebben op de wereld,
Door gebruik te maken van de kracht van next-generation AI-mogelijkheden en de professionele cameratechnologie van de HONOR 20 en HONOR 20 PRO, geeft PocketVision mensen met visuele beperkingen een draagbaar, betaalbaar alternatief voor andere leeshulpmiddelen op de markt.
Met het uitbrengen van deze app hopen we een verbeterde leeservaring te bieden aan mensen over de hele wereld.
Hierdoor ervaren mensen met minder gezichtsvermogen een groter onafhankelijkheids-gevoel en krijgen ze het vertrouwen hun passies te volgen.”

De app is nu al te downloaden vanuit de AppGallery.
Helaas ondersteund die geen Nederlands maar wel Engels, Portugees, Duits, Spaans, Italiaans en Chinees.
Voor meer informatie over PocketVision moet je even op HONOR’s global website kijken zie deze link.
De app kan je hier vinden…

%d bloggers liken dit: