HONOR powerbank 66W

Onlangs lanceerde HONOR, naast de lancering van de Honor V40- smartphone, ook een Honor Super Fast Power Bank, die wordt geleverd met een capaciteit van 12.000 mAh en 66 W snel opladen ondersteunt.

Zoals aangegeven, wordt deze nieuwe powerbank van Honor geleverd met een 12.000 mAh-batterij die een combinatie is van drie hoge-capaciteit-batterijen met een capaciteit van 4020 mAh. Het hoogtepunt van het apparaat is de tweeweg 66W-snellaad technologie.

Snel laden

Het wordt geleverd met twee poorten: een USB-A-uitgangspoort en een USB Type-C-poort die ook dienst doet als invoer en uitvoer. Dankzij de bidirectionele oplaadondersteuning, kan hij toestellen opladen met 66W en de powerbank zelf kan ook worden opgeladen met 66W.

Volgens HONOR kan de powerbank in slechts 1,8 uur volledig worden opgeladen met een 66W-oplader, terwijl een 10W-oplader ongeveer 5,3 uur nodig heeft. Afgezien van ondersteuning voor de Honor V40-smartphone, kan deze worden gebruikt om andere telefoons, tablets en zelfs notebooks op te laden die opladen via USB-C ondersteunen.

Het apparaat wordt geleverd met ondersteuning voor een paar andere snellaadprotocollen, waaronder Power Delivery, Quick Charge , SCP en FCP.

Hij wordt ook geleverd met dertien lagen veiligheidsbescherming, waaronder onder meer overspanning, onderspanning en overbelasting van de batterij en kortsluiting beveiliging.

De prijs

In China is de prijs 399 yuan (~ €50), momenteel beschikbaar voor een gereduceerde prijs van 359 yuan, wat neerkomt op ongeveer €44.

Of deze powerbank ook naar Nederland komt weten we nog niet.

Bron: chizmochina

%d bloggers liken dit: