Honor presenteert Honor 20 Serie

Vanmiddag heeft Honor in Londen haar nieuwste vlaggenschip, de Honor 20 N-serie gepresenteerd. Er werden 3 toestellen aan de pers getoond, namelijk de Honor 20 Lite, de Honor 20 en de Honor 20 Pro. De Honor 20 Lite werd eerder al stilletjes en zonder heel veel aandacht aan de pers getoond.

Honor 20 en Honor 20 Pro

Met de Honor 20 en de Honor 20 Pro, of ook wel de N-serie heeft Honor wederom twee toestellen die met hun dynamisch holografische design alles uit de kast gehaald.

Met de “all round gebruikservaring” maakt Honor nog meer gebruik van de mogelijkheden om het gebruikservaring sterk te verbeteren. Zo zit de vingerafdruksensor aan de rechterkant van het toestel in de power-knop verwerkt zodat het toestel gemakkelijk en snel ontgrendeld kan worden.


De Dynamisch Holografische glazen back cover geeft het toestel net als de vorige toestellen een magische look. Het scherm is 6,26 inch groot met een screen to body ratio van 91,7%. Ook het 4,5 in-screen camera zit in het scherm verwerkt.

De A-symmetrische L-vormige plaatsing van de vier camera lenzen zorgen dat er voldoende ruimte is ontstaand om een 4000 mAh grote batterij te plaatsen. Honor er voor gekozen om het toestel te voorzien van Graphene koelplaattechnologie, een nieuwe thermische oplossing die efficiënt warmte kan afvoeren en dus optimale prestaties behoudt. deze koeltechniek in samenwerking met de GPU- Turbo 3.0 geeft het toestel een boost aan gamingmogelijkheden.
Voor de Honor 20 Serie is, op wens van veel consumenten, samengewerkt met ongeveer 25 van de meeste gewilde mobiele games van dit moment, zoals Fortnite, PUBG Mobile en Arena of Valor.

De camera op de achterzijde op het toestel is een 48MP AI quad camera van Sony. Daaronder een 16MP Super Wide Angle Camera met daaronder weer een 8MP Telephot Camera welke goed is voor 3x loseless optical zoom, 5x hybrid zoom en 30x digital zoom en als laatse camera op de achterzijde zien we een 2MP Macro Camera.

De selfie Camera op de voorzijde heeft 32MP en onder meer 3D Portait Lighting.

Later zullen wij hier een uitgebreid verslag doen over de camera’s van dit toestel.

Onder de “motorkap” van het vlaggenschip zit een krachtige 7nm Kirin 980 chipset met Dual-NPU en het toestel heeft een intern opslag geheugen van 256GB (ROM) en 8GB aan werkgeheugen (RAM)

prijs, kleuren en beschikbaarheid

De Honor 20 series zal in drie kleuren te bestellen zijn, Phantom blue, Phantom black en Icelandic blue.

Voor de Honor 20 Pro zal 599 euro betaald moeten worden. je krijgt dan de versie met 8GB RAM werkgeheugen met 256GB opslaggeheugen.

De Honor 20 met 6GB RAM werkgeheugen en een opslag capaciteit van 128GB heeft een adviesprijs van 499 euro

Wanneer de Honor 20 en de Honor 20 pro geleverd gaan worden is nog onduidelijk.
Een Honor 20 reserveren kan al wel bij Bol.com en belsimpel!!

Als we iets horen dan zullen we dat melden natuurlijk

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: