Honor sluit zich officieel aan bij GSMA

Honor sluit zich officieel aan bij GSMA om een ​​nieuwe wereld van mobiele wijsheid te creëren

[Shenzhen, China, 26 mei 2021] Honor heeft officieel aangekondigd dat het is toegetreden tot de GSMA (Global System for Mobile Communications Association), een bedrijfslid van GSMA werkt samen met wereldwijde industriële partners om de ontwikkeling en toepassing van nieuwe mobiele communicatie te promoten technologieën.

GSMA is ’s werelds grootste organisatie in de mobiele communicatie-industrie en vertegenwoordigt de gemeenschappelijke rechten en belangen van wereldwijde mobiele operators. In het wereldwijde mobiele ecosysteem zijn er bijna 800 leden van de vereniging, bestaande uit mobiele operators, pan-mobiele en digitale ecosysteembedrijven in 220 landen en regio’s, waaronder fabrikanten van mobiele telefoons en apparaten, softwarebedrijven en leveranciers van apparatuur. Zakelijk, internetbedrijven , en aanverwante brancheorganisaties.

GSMA organiseert elk jaar regelmatig toonaangevende evenementen, zoals MWC World Mobile Congress, Mobile World Congress Shanghai, Mobile World Congress Americas en Mobile360-conferenties.

HONOR is vastbesloten om een ​​wereldwijd iconisch technologiemerk te worden, dat producten en diensten met verbluffende ontwerpen, uitstekende prestaties en buitengewone ervaringen naar consumenten over de hele wereld brengt. Met het oog op de toekomst zal Honor zich houden aan de 1 + 8 + N full-scene-strategie, met mobiele telefoonproducten als kern, om een ​​geïntegreerde naadloze ervaring te creëren, inclusief laptops, slimme schermen, tablets, wearables, TWS-headsets, routers en andere apparaten , en verbind alles. Wijsheidstechnologie creëert een nieuwe wereld van wijsheid die van iedereen is.

In de toekomst zal Honor zijn samenwerkingsrelatie met GSMA mobiele en lidorganisaties in het digitale ecosysteem verder versterken. Met zijn diepgaande inzicht in gebruikersbehoeften, sterke R & D-mogelijkheden en toekomstgerichte technologie, zal het nieuwe groeimogelijkheden blijven creëren en versterken. en de ontwikkeling van de ecologische keten van de communicatie-industrie bevorderen en steeds meer extreme, geavanceerde technologie-ervaringen naar consumenten over de hele wereld brengen.

Bron: https://www.hihonor.com/cn/news/gsma-membership/

%d bloggers liken dit: