Honor Sport Earphones winactie

December is toch wel een beetje de maand van elkaar cadeautjes geven. En omdat wij van Honorfan.nl ook graag iemand blij willen maken in december geven wij een Honor AM61 Sport Bluetooth Earphones ter waarde van 62,90 weg.

Honor AM61 Sport Earphones

Met de ingebouwde noise cancellation worden de bijgeluiden zoals verkeers-, stadsgeluiden terug gedrongen zodat je muziek, telefoongesprekken uitstekend kan horen.

Als de batterij eenmaal is opladen kan er makkelijk 11 uur van deze earphones worden genoten. Door de Bluetooth connectiviteit en het lichtgewicht ontwerp van deze earphones heb je ultieme bewegingsvrijheid en maximaal comfort. En is ideaal tijdens het sporten.

De Honor Sport Bluetooth Earphones produceert een zeer goed stereo geluid met juiste bastonen. Deze earphones is voor zien van magneten zodat de uiteinden met elkaar verbonden kunnen worden en dus kans op verlies zeer klein is.

Specificaties van de Honor Sport Bluetooth Earphones:

Bluetooth versie: v4.1, CSR8635
Draadloos Bereik: 10 meter
Ondersteuning: A2DP / HFP / HSP / AVRCP protocol.
Frequentie: 2.4-2.48 GHZ
Standby-tijd: 200 uur
Frequency Response: 20Hz-20kHz
Luidsprekerimpedantie: 16 ohm
Sensitivity (S.P.L): 110dB

 

AM61

Wat moet je doen om kans te maken…

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige earphones is het onderstaand formulier in vullen. Meedoen kan tot en met vrijdag 7 december 2018….. de winnaar zullen wij op zaterdag 8 december 2018 bekend maken.

Zie je het formulier niet klik dan hier

 

AM61

 

Ook kan er via ons Twitter account contact met ons worden opgenomen voor technische support voor alle Honor en Huawei toestellen.

#forthebrave

 

%d bloggers liken dit: