Honor toestellen van 2020

2020 is bijna voorbij graag willen we het jaar samenvatten en terugblikken op wat er de afgelopen 12 maanden bij HONOR is gebeurd.
Hoewel de ongekende gebeurtenissen van 2020 allesbehalve verwacht waren, heeft HONOR consistente vooruitgang geboekt en veel nieuwe productcategorieën ingevoerd en een sterkere community opgebouwd dankzij de voortdurende steun en het vertrouwen van onze fans!

Terwijl we nadenken over 2020 en vooruitkijken naar 2021, willen we deze gelegenheid aangrijpen om de product releases die we het afgelopen jaar hebben gezien onder de aandacht te brengen.
Laten we eens kijken of u zich alles herinnert.

HONOR MagicBook-serie

Aan het begin van de herfst waren we verheugd om eindelijk de HONOR MagicBook 14, HONOR’s eerste laptop op de markt te brengen onder de slogan “Powerfully Compact”. En HONOR zijn grotere broer heeft uitgebracht – de HONOR MagicBook 15!
Later werd ook HONOR Magicbook Pro uitgebracht, uitgerust met de AMD Ryzen 4600H-processor, die uitstekende en betrouwbare prestaties biedt tegen een concurrerende prijs.
Vanwege de kosten heeft HONOR besloten om de laptops die hier verkocht worden uit te voeren met een Duitse toetsenbord indeling.

https://www.hihonor.com/nl/laptops.html

HONOR 9X Pro

Aangedreven door 6GB LPDDR4x RAM en verbeterd met GPU Turbo 3.0, kun je zelfs de meest veeleisende games met gemak spelen.

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-9x-pro/

HONOR MagicEarbuds

Met hun ANC-technologie en comfortabel ontwerp zijn ze ideaal om het geluid van de buitenwereld.

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-magic-earbuds/

HONOR-router 3

HONOR Router 3 maakt de bank niet kapot, maar biedt nog steeds uitstekende snelheden die worden verbeterd door Wi-Fi 6-technologie in combinatie met een Gigahome dual-core 1,2 GHz-processor.

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-router-3/

HONOR 9A

Met zijn ongelofelijke batterijduur, ultrabreed drievoudige camera en 6,3 inch Fullview Display is het HONOR-familielid dat we niet mogen vergeten.

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-9a/

HONOR Watch GS Pro

Onze nieuwste smartwatch gericht op het buitenavontuur met een robuust ontwerp, batterijduur van 25 dagen en uitgebreide sportieve functionaliteiten zoals GPS-route terug en 100 trainingsmodi.

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-watch-gs-pro/

HONOR Watch ES

Uw fitness-mode-metgezel biedt u een slanke en stijlvolle en sportgerichte smartwatch met 95 trainingsmodi en een batterijduur van 10 dagen.

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-watch-es/

HONOR 20E 

24 MP Al driedubbele lens hoofdcamera, app-beleving met de 12nm Kirin 710F-chipset en 4 GB RAM

https://www.hihonor.com/nl/product/honor-20E/

%d bloggers liken dit: