HONOR V20 aangekondigd

Vandaag heeft Honor 3 baanbrekende technologieën aangekondigd op wereld niveau zoals ze dat zelf zeggen.

  • 48 mega pixel achter camera
  • HONOR All-View scherm
  • Link turbo

48MP rear camera

De 48MP-achter camera van HONOR met een Sony IMX586-sensor is een nieuw tijdperk in de fotografie van smartphones. De camera is de eerste die high-definition 48 effectieve megapixels-fotografie mogelijk maakt op een smartphone, gekoppeld aan de AI-rekenkracht en grafische verwerkingskracht die wordt ingeschakeld door de dual-ISP en de dual-NPU Kirin 980-chipset, waarmee beelden van topkwaliteit worden geleverd met meer en betere details, zelfs wanneer er ingezoomd wordt. 

HONOR All-View scherm

Dit wereld-eerste, in-screen cameraontwerp aan de voorzijde, gerealiseerd door een uiterst complexe 18-laags opstapel technologie die de camera aan de voorkant zorgvuldig in het weergavegebied van het scherm inpakt, vergroot het weergavegebied tot bijna 100%. Het leiden van het revolutionaire 3.0-tijdperk van evolutie geeft evolutie scherm. 

Link Turbo

Met behulp van AI en big data-technologieën analyseert Link Turbo automatisch gebruiksmodellen en netwerkomstandigheden om naadloos te schakelen tussen Wi-Fi- of 4G-netwerken en de downloadsnelheid te verhogen door beide netwerken tegelijk te gebruiken.

De Honor View20

De aankondiging geeft niet aan om welk toestel het gaat. Maar op het plaatje staat Honor View20 die gaat komen op 22 januari

We houden jullie op de hoogte! 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: